שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רבקה
    07/11/2009

ד"ר שלום,
    מזה כשבועיים יש לי כהות מתמשכת ומתגברת מתחת לעיניים (במיוחד ימין)
    ממה זה יכול לנבוע? יש דרך לשפר? אני די משתדלת לחיות בריא והאיפור כבר לא ממש מכסה :)
    אני בת 27 בריאה , רק מטופלת באלטרוקסין שנראה שעוזר לתחושה הכללית מאוד
    בנוסף רציתי לדעת האם כביכול הגוף יכול להתמכר לזה? והאם יש דרך למנוע הפיכת המצב לקליני
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    07/11/2009

על פי רוב כהות תחת העיניים אינה ביטוי למחלה. האם אתה עייפה? אלטרוקסין הינו חומר טבעי של הגוף. לא שייך פה עניין של התמכרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רבקה
    08/11/2009

אני כבר לא עייפה מאז הטיפול באלטרוקסין אבל אני נראית פחות טוב בגלל הסימנים מתחת לעיניים,אבל לצורך העניין -שזה לא מרמז על מחלה זה מספיק טוב בשבילי
    ועניין ההתמכות הוא חשש שכשאסיים לקחת את הכדורים הגוף לא יוכל לייצר את החומר הזה, זה מידע ששמעתי מתזונאית, שאין טריגר למח לייצר אותו כמו שאפשר ליצור לפני לקיחתו באמצעות תפריט מסויים של מזון המותאם באופן אישי. אשמח לשמוע את דעתך,
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו