מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרבקה07/11/2009
ד"ר שלום,
מזה כשבועיים יש לי כהות מתמשכת ומתגברת מתחת לעיניים (במיוחד ימין)
ממה זה יכול לנבוע? יש דרך לשפר? אני די משתדלת לחיות בריא והאיפור כבר לא ממש מכסה :)
אני בת 27 בריאה , רק מטופלת באלטרוקסין שנראה שעוזר לתחושה הכללית מאוד
בנוסף רציתי לדעת האם כביכול הגוף יכול להתמכר לזה? והאם יש דרך למנוע הפיכת המצב לקליני
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי07/11/2009על פי רוב כהות תחת העיניים אינה ביטוי למחלה. האם אתה עייפה? אלטרוקסין הינו חומר טבעי של הגוף. לא שייך פה עניין של התמכרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רבקה08/11/2009אני כבר לא עייפה מאז הטיפול באלטרוקסין אבל אני נראית פחות טוב בגלל הסימנים מתחת לעיניים,אבל לצורך העניין -שזה לא מרמז על מחלה זה מספיק טוב בשבילי
ועניין ההתמכות הוא חשש שכשאסיים לקחת את הכדורים הגוף לא יוכל לייצר את החומר הזה, זה מידע ששמעתי מתזונאית, שאין טריגר למח לייצר אותו כמו שאפשר ליצור לפני לקיחתו באמצעות תפריט מסויים של מזון המותאם באופן אישי. אשמח לשמוע את דעתך,
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)