סחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת
    אני
    10/11/2009

שלום רב,

ברצוני לברר על מקרה שקרה לי
    אחרי שחייה בבריכה של חצי ק"מ נכנסתי לסאונה יבשה לכרבע שעה
    מיד לאחר הסאונה הרגשתי סחרחורת, הראייה שלי הפכה כהה מאוד והרגשתי חוסר אויר ושאני הולך להתאלף

האם יש לי סיבה להילחץ מהמקרה הנ"ל?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר גרי בלומברג
    10/11/2009

שלום, אני

בשחייה (כמו בכל פעילות גופינית) מאבדים נוזלים ויש גם ירידה בלחץ דם. הסאונה עוד יותר גורם לאיבוד נוזלים וירידה בלחץ דם. ובגלל אלו הרגשת סחרחורת ו"כמעת התעלפות". תדאגי לשתות הרבה לפני השחייה וגם בין השחייה לסאונה. אין צורך להילחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאת תרבית שתן

עפרי
    10/11/2009

קיימתי יחסי מין אורלים עם בן זוג חדש בפעם הראשונה...
    הסקס התבסס רק על מין אורלי שהוא עשה לי...
    אתמול גיליתי שיש לי דלקת בשלפוחית השתן וכבר היום הופיעו התוצאות של התרבית שהיא "צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים".
    זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי...האם רוק יכול לעשות דלקת בשלפוחית השתן?או שיש בעייה עם הבחור?
    דבר נוסף שרציתי לדעת..
    רופא המשפחה רשם לי אנטיביוטיקה בשם צפורל לפני שידע את התוצאות עקב הכאבים הבילתי נסבלים שהיו לי....
    האם אנטיביוטיקה הזאת מתאימה לדיאגנוזה שניתנה לי כלומר, "מספר סוגי חיידקים"
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאת תרבית שתן

עפרי
    10/11/2009

קיימתי יחסי מין אורלים עם בן זוג חדש בפעם הראשונה...
    הסקס התבסס רק על מין אורלי שהוא עשה לי...
    אתמול גיליתי שיש לי דלקת בשלפוחית השתן וכבר היום הופיעו התוצאות של התרבית שהיא "צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים".
    זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי...האם רוק יכול לעשות דלקת בשלפוחית השתן?או שיש בעייה עם הבחור?
    דבר נוסף שרציתי לדעת..
    רופא המשפחה רשם לי אנטיביוטיקה בשם צפורל לפני שידע את התוצאות עקב הכאבים הבילתי נסבלים שהיו לי....
    האם אנטיביוטיקה הזאת מתאימה לדיאגנוזה שניתנה לי כלומר, "מספר סוגי חיידקים"
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    11/11/2009

יחסי מין אינם גורמים זיהום בדרכי השתן, דהיינו בן זוג אינו מעביר חיידקים לשלפוחית במגע מיני בכל צורה שהיא. יחסי מין מעוררים זיהום, בדרך המגע המיני חיידקים הנמצאים אצל האישה מתעוררים לגרום זיהום. "תערובת חיידקים" מראה על זיהום חיצוני של דגימת השתן ובעצם זה לא מעיד על החיידק בשלפוחית. צפורל עשויה לטפל באחוז רב מחיידקי השתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו