מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורתאני10/11/2009
שלום רב,
ברצוני לברר על מקרה שקרה לי
אחרי שחייה בבריכה של חצי ק"מ נכנסתי לסאונה יבשה לכרבע שעה
מיד לאחר הסאונה הרגשתי סחרחורת, הראייה שלי הפכה כהה מאוד והרגשתי חוסר אויר ושאני הולך להתאלף
האם יש לי סיבה להילחץ מהמקרה הנ"ל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר גרי בלומברג10/11/2009שלום, אני
בשחייה (כמו בכל פעילות גופינית) מאבדים נוזלים ויש גם ירידה בלחץ דם. הסאונה עוד יותר גורם לאיבוד נוזלים וירידה בלחץ דם. ובגלל אלו הרגשת סחרחורת ו"כמעת התעלפות". תדאגי לשתות הרבה לפני השחייה וגם בין השחייה לסאונה. אין צורך להילחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת תרבית שתן
עפרי10/11/2009קיימתי יחסי מין אורלים עם בן זוג חדש בפעם הראשונה...
הסקס התבסס רק על מין אורלי שהוא עשה לי...
אתמול גיליתי שיש לי דלקת בשלפוחית השתן וכבר היום הופיעו התוצאות של התרבית שהיא "צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים".
זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי...האם רוק יכול לעשות דלקת בשלפוחית השתן?או שיש בעייה עם הבחור?
דבר נוסף שרציתי לדעת..
רופא המשפחה רשם לי אנטיביוטיקה בשם צפורל לפני שידע את התוצאות עקב הכאבים הבילתי נסבלים שהיו לי....
האם אנטיביוטיקה הזאת מתאימה לדיאגנוזה שניתנה לי כלומר, "מספר סוגי חיידקים"
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת תרבית שתן
עפרי10/11/2009קיימתי יחסי מין אורלים עם בן זוג חדש בפעם הראשונה...
הסקס התבסס רק על מין אורלי שהוא עשה לי...
אתמול גיליתי שיש לי דלקת בשלפוחית השתן וכבר היום הופיעו התוצאות של התרבית שהיא "צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים".
זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי...האם רוק יכול לעשות דלקת בשלפוחית השתן?או שיש בעייה עם הבחור?
דבר נוסף שרציתי לדעת..
רופא המשפחה רשם לי אנטיביוטיקה בשם צפורל לפני שידע את התוצאות עקב הכאבים הבילתי נסבלים שהיו לי....
האם אנטיביוטיקה הזאת מתאימה לדיאגנוזה שניתנה לי כלומר, "מספר סוגי חיידקים"
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי11/11/2009יחסי מין אינם גורמים זיהום בדרכי השתן, דהיינו בן זוג אינו מעביר חיידקים לשלפוחית במגע מיני בכל צורה שהיא. יחסי מין מעוררים זיהום, בדרך המגע המיני חיידקים הנמצאים אצל האישה מתעוררים לגרום זיהום. "תערובת חיידקים" מראה על זיהום חיצוני של דגימת השתן ובעצם זה לא מעיד על החיידק בשלפוחית. צפורל עשויה לטפל באחוז רב מחיידקי השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)