שימוש באנטיביוטיקה לעיתים קרובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש באנטיביוטיקה לעיתים קרובות
    בתי
    30/11/2009

שלום
    בת 42 מאז שאני זוכרת את עצמי סבלתי מילדות מהגרון,לא משקדים נפוחים פשוט דלקות גרון כל הזמן יש זמנים טובים,שיש הפוגה של כמה חודשים בין דלקת לדלקתח ויש פשוט תקופה כמו עכשיו שאני פשוט מוצאת את עצמי מסיימת 3 פעמים טיפול של מוקסיפן פורטה ולא עוזר לי. הגרון תמיד כואב אדום,החליפו לי כרגע לאוגמנטין,אני סובלת ממעי רגיז ומאד קשה לי לקחת את התרופה הזו שגורמת לגירוי יתר של המעי,שאלתי איזה תחלופה יש לי למי עלי לפנות? אני פוחדת שמא יש לי כבר התפתחות של סרטן בגרון עקב כל הדלקות,כרגע אני מאד מקוררת עם שיעול וליחה לא יפה ערכו לי צילום ריאות מחכה לתשובה בבקשה הסבר לי מה עלי לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    30/11/2009

האם בכל פעם שיש לך בעיה בגרון יש הוכחה במשטח לגורם חיידקי. אם לא, יתכן שבכלל אין לך זיהום חיידקי ואין טעם באנטיביוטיקה. מוקסיפן פורטה אינה תרופה מומלצת בדלקות גרון. אוגמנטין מומלצת אם יש הוכחה לנשאות החיידק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו