מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות חולשה הפרעות ראיה ועודחגית01/12/2009
מזה מעל שנה אני סובלת מחולשה קשה חוסר כח לעמוד על הרגליים עייפות מוגברת בחילות קבועות והכי נוראה סחרחורות קשות כמו כן החלו לו הפרעות בראהי לעיתים טישטוש ראיה כהה,כמו במעבר מאור לחושך ולעיתים נקודות אור בשדה הראיה,ערכתי בדיקות שונות :דם ,CT,אקו לב וברוך השם הן יצאו תקינות,האם זה ייתכן כי מדובר בחרדה עם סימפטומים כאלה חריפים?וכי זה לא חולף ?
למי אוכל לפנות לייעוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי01/12/2009בין שאר הסיבות לתסמינים שכאלה גם גורמים נפשיים עלולים להיות הגורם ולכן רופא המשפחה צריך לשקול האם להציע לך הערכה אצל מומחה לבריאות הנפש. יתכן ויש לך תסמונת העייפות הכרונית, שהיא כנראה נגרמת מגורמים לא נפשיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי....תודה רבה.
חגית02/12/2009איך אפשר להבחן זאת,היום הגעתי למצב של בילבול,לעיתים אני מרגישה ניתוק ותחושות מוזרות נוספות,רופא אומר שזה חרדה,אך אני מרגישה כי הדיאגנוזה לא נעשית במקצועיות ,האם תוכל להמליץ לי לאיזה רופא לפנות להתחיל בירור מסודר?כמו כן איך מאבחנים תשישות כרונית ואיך ניתן לטפל בה,אני סובלת!
תודה על התשובה ועל המפעל התנדבותי היפה שאתה עושה,יישר כח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי02/12/2009לתשישות כרונית אין בדיקת מעבדה או צילום המוכיחים אותה. האבחנה נעשית לפי הסימפטומים וכאשר כל הבדיקות לא מובילות לגורם אחר. לגבי חרדה אבחון מקצועי יותר נעשה ע"י רופאי בריאות הנפש. איני רשאי לתת במסגרת זו המלצות על רופא זה או אחר. אחת האפשרויות שיש לשקול היא לנסות חודש חודשיים טיפול בתרופה ממשפחת SSRI שטובה גם כנגד חרדה וגם כנגד עייפות כרונית. אם יהיה שיפור הרווחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)