חזרתי מנפאל לפני שבועיים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרתי מנפאל לפני שבועיים וחצי
    ברק
    05/12/2009

חזרתי מנפאל לפני שבועיים וחצי .שחזרתי לארץ היות ואני רץ מרתונים שמתי לב שהדופק שלי מאוד גבוהה לאחר מספר ימים כבר היו לי כאבי שרירים ומפרקים אך לא יחסתי לזה חשיבות וכך גם רופאת המשפחה שלי .
    כמו כן העורף כואב לי אך אין לי בעיות להוריד את הראש ולכן כנראה שזה לא דלקת קרום המוח. מצבי לא ממש משתפר אלא אני מרגיש רע יותר ויותר בימים האחרונים יש לי גם חום מה שלא היה לפני מספר ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

ברק
    05/12/2009

דופק של 100 בזמן מנוחה הדופק שלי בדרך כלל הינו 54 בזמן מנוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ברק
    05/12/2009

דופק של 100 בזמן מנוחה הדופק שלי בדרך כלל הינו 54 בזמן מנוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה מנפאל

ד''ר גרי בלומברג
    05/12/2009

שלום, ברק

דופק מהיר קשור לחום וחום יכול להיות מסיבה ארצישראלית או ממחולל מחו"ל.

בכל מקרה יש לשלול מלאריה כי יש מקרי תמותה. היא יכולה להופיע גם כמה שבועות עד חודשים לאחר החזרה לארץ. וגם אם קיבלת טיפול מונע.

מומלץ לעשות בדיקות דם וצואה לאחר חזרה לארץ - אם לא עשית כדאי לעשות עכשין. בעיקר ספירת דם, אנזימי כבד, תפקודי כליות , בדיקת שתן וצואה לפרזיטים. עקב החום אני ממליצה להוסיף משטח דם פריפרי, בדיקות למלאריה ובורליה וגם תרביות דם.

תפנה מחר בבוקר חזרה לרופאת המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו