כאבים ועייפות בכל גוף וחולשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ועייפות בכל גוף וחולשה
    דניאל
    06/12/2009

אני בן 22 מטופל כרגע בכדורים לשחפת שזה 4 כדורים אח הכאבים התחילו לי לפניכן וגם הרופא שלי אמר שאין קשר לכדורים שאני לוקח
    לפני כשנה + התחילו לו כאבים בגוף שהיו עוברים ממקום למקום לכמה דקות כל יום לאחר מכן התחיל לי כאבי עיניים חזקי םמאוד לא מוסברים ואחר כך כאבי אוזניים וסתימות באוזניים גם ללא הסבר
    וכאבי ראש יום יומיםם כאילו לוחצים לי עם אצבע חזק על הראש כל פעם במקום אחר
    התחלתי ללכת לבדיקות והכל תקין אם זה סיטי ראש ואמ אר אי ראש
    ובדיקות דם
    ושום רופא לא מבין מאיפה כל הכאבים באים לי
    זה כאבים יום יומיים שפשוט הורסים לי את היום וזה הכי חזק בבוקר שאני קם למשך שעה ככה וזה מתחלש טיפה במשך היום וכדורים כמו אקמול לא כל כך עוזרים לי
    יש לי כאבים בבטן שבאים והולכים כאבים נקודתיים יותר
    וממש בכל הגוף אם זה פנימי ואם זה חיצוני כאב חזה גם ובשריר בין הצוואר וכתפיים וצלצולים באוזניים עייפות פשוט כללל היום ולא משנה כמה אני ישן וחולשה בגוף וחוסר אנרגיות וכאבים חדים באוזניים

פשוט אף רופא אין לו תשובה לזה אם זה נוירולוג ואם זה גסזטרו ואף אוזן גרון ורופא עיניים ופסיכיאטר שאמרו שאולי זה פסיכולוגי וכחצי שנה אני לוקח כדורים נוגדי דיכאון וגם אל עוזר לי

מה אני אמור לעשות?
    אין לי לאן לפנות עולם חושבים שא ני עובד עליהם
    לאיפה איזה תחום אתם מציעים לי לפנות?איזה בדיקות עוד יש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    06/12/2009

מתוך כתיבתך אני מסוגל לחוש את הסבל הרב שאתה חווה. המצב שאתה מתאר קורה לא אחת, ובהרבה מהמקרים אין סיבה של מחלה מוגדרת. האם ניסית טיפול ברפואה משלימה?אם לא, כדאי לנסות. הקפד לבצע פעילות גופנית קבועה כל יום, זה עוזר. בנוסף יש טיפול הנקרא CBT שהינו טיפול קוגניטיבי התנהגותי הנותן כלים לשנות את ההרגשה. הטיפול ניתן ע"י פסיכולוגים בעיקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה לא יכול להציע לי לאיזה תחום אבל

דניאל
    07/12/2009

אולי זה איזה וירוס או לפי מה שקראתי מחלת העייפות או קנדידה אולי
    אני רוצה לנסות את הכל איך אני מקבל ולאיפה ההפנייה צריכה להיות כדי להגיע לבדיקות האלה?
    יש עוד בדיקות דם אולי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לציין ש... בעבר בגיל 16

דניאל
    07/12/2009

חליתי במחלת הנשיקה והטחול שלי עד לפני כמה שנים הייהת מוגדלת
    אבל לא היה לי את ככל הסמפטומים האלה אז מאז עברו 6 שנים אולי חוץ מטיפה עיייפות שהתגברתי עלייה אז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    07/12/2009

התיאוריה של קנדידה כגורם לעייפות כללית אינה באה מהרפואה המדעית. לכן איני יכול להתייחס לאפשרות זו. נושא הקנדידה הינו בתחום התיאוריות בנטורופטיה.
    לגבי תסמונת העייפות הכרונית אין לכך כרגע בדיקת מעבדה ספציפית. העצות שנתתי לך מכוונות לכוון אפשרות זו.
    במקום להשקיע אנרגיה בבדיקות וחקירות תשקיע אותה בלעשות טוב לגוף ולנפש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת התשישות הכרונית

ללי
    13/12/2009

חבל שהרופאים לא מבינים כמה משמעותי לנו החולים להיות מאובחנים במחלה מוגדרת.
    אכן,כדאי לך לפנות לרופא שמתמחה בתחום של תסמונת התשישות הכרונית.
    יש עמותה שפעולת בארץ ונקראת אסף(גם למחלת הפיברומילגיה)-תוכל להשיג את הטלפון שלהם בדף הבית שלהם והם ישלחו לך רשימת רופאים מומלצים.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו