מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ועייפות בכל גוף וחולשהדניאל06/12/2009
אני בן 22 מטופל כרגע בכדורים לשחפת שזה 4 כדורים אח הכאבים התחילו לי לפניכן וגם הרופא שלי אמר שאין קשר לכדורים שאני לוקח
לפני כשנה + התחילו לו כאבים בגוף שהיו עוברים ממקום למקום לכמה דקות כל יום לאחר מכן התחיל לי כאבי עיניים חזקי םמאוד לא מוסברים ואחר כך כאבי אוזניים וסתימות באוזניים גם ללא הסבר
וכאבי ראש יום יומיםם כאילו לוחצים לי עם אצבע חזק על הראש כל פעם במקום אחר
התחלתי ללכת לבדיקות והכל תקין אם זה סיטי ראש ואמ אר אי ראש
ובדיקות דם
ושום רופא לא מבין מאיפה כל הכאבים באים לי
זה כאבים יום יומיים שפשוט הורסים לי את היום וזה הכי חזק בבוקר שאני קם למשך שעה ככה וזה מתחלש טיפה במשך היום וכדורים כמו אקמול לא כל כך עוזרים לי
יש לי כאבים בבטן שבאים והולכים כאבים נקודתיים יותר
וממש בכל הגוף אם זה פנימי ואם זה חיצוני כאב חזה גם ובשריר בין הצוואר וכתפיים וצלצולים באוזניים עייפות פשוט כללל היום ולא משנה כמה אני ישן וחולשה בגוף וחוסר אנרגיות וכאבים חדים באוזניים
פשוט אף רופא אין לו תשובה לזה אם זה נוירולוג ואם זה גסזטרו ואף אוזן גרון ורופא עיניים ופסיכיאטר שאמרו שאולי זה פסיכולוגי וכחצי שנה אני לוקח כדורים נוגדי דיכאון וגם אל עוזר לי
מה אני אמור לעשות?
אין לי לאן לפנות עולם חושבים שא ני עובד עליהם
לאיפה איזה תחום אתם מציעים לי לפנות?איזה בדיקות עוד יש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי06/12/2009מתוך כתיבתך אני מסוגל לחוש את הסבל הרב שאתה חווה. המצב שאתה מתאר קורה לא אחת, ובהרבה מהמקרים אין סיבה של מחלה מוגדרת. האם ניסית טיפול ברפואה משלימה?אם לא, כדאי לנסות. הקפד לבצע פעילות גופנית קבועה כל יום, זה עוזר. בנוסף יש טיפול הנקרא CBT שהינו טיפול קוגניטיבי התנהגותי הנותן כלים לשנות את ההרגשה. הטיפול ניתן ע"י פסיכולוגים בעיקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא יכול להציע לי לאיזה תחום אבל
דניאל07/12/2009אולי זה איזה וירוס או לפי מה שקראתי מחלת העייפות או קנדידה אולי
אני רוצה לנסות את הכל איך אני מקבל ולאיפה ההפנייה צריכה להיות כדי להגיע לבדיקות האלה?
יש עוד בדיקות דם אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לציין ש... בעבר בגיל 16
דניאל07/12/2009חליתי במחלת הנשיקה והטחול שלי עד לפני כמה שנים הייהת מוגדלת
אבל לא היה לי את ככל הסמפטומים האלה אז מאז עברו 6 שנים אולי חוץ מטיפה עיייפות שהתגברתי עלייה אז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי07/12/2009התיאוריה של קנדידה כגורם לעייפות כללית אינה באה מהרפואה המדעית. לכן איני יכול להתייחס לאפשרות זו. נושא הקנדידה הינו בתחום התיאוריות בנטורופטיה.
לגבי תסמונת העייפות הכרונית אין לכך כרגע בדיקת מעבדה ספציפית. העצות שנתתי לך מכוונות לכוון אפשרות זו.
במקום להשקיע אנרגיה בבדיקות וחקירות תשקיע אותה בלעשות טוב לגוף ולנפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת התשישות הכרונית
ללי13/12/2009חבל שהרופאים לא מבינים כמה משמעותי לנו החולים להיות מאובחנים במחלה מוגדרת.
אכן,כדאי לך לפנות לרופא שמתמחה בתחום של תסמונת התשישות הכרונית.
יש עמותה שפעולת בארץ ונקראת אסף(גם למחלת הפיברומילגיה)-תוכל להשיג את הטלפון שלהם בדף הבית שלהם והם ישלחו לך רשימת רופאים מומלצים.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)