מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רום הבטןדביר16/12/2009
לד"ר שלום רב,
אני בן 26 לפני שנתיים סבלתי מהחיידק אילובקטר ,ולפני כ4 חודשים חזר לי החיידק שוב.
לפני שנתיים בוצעה בדיקה אינדוסקפיה שההמצאים היו בקע ,חיידק בקיבה אילובקטר,דלקת בתריסיון ודלקת בקיבה.,כרגע אני אחרי טיפול כנגד החיידק לאחר שבצעתי בדיקת נשיפה.
כי התלוננתי על כאבים בבטן,כעת אין לי כאבים בבטן אבל סובל מכאבים בבית החזה באמצא.בקו שמתחת לצוואר.הרופאה טוענת וגם הנטרופת שכנראה יש לי דלקת בוושט,ונקבע לי תור לגסטרו רק בעוד חודשיים.הכאבים חזקים.ולא מצליח להרגיע בעזרת אומפרדקס.אני סובל כמו כן מגרבסים קטנים פעם ב.ורפלוקס קטן .יש גם צרבות מדיי פעם,האם זה אכן מתאים ויכול להיות דלקת בוושט,או שזה יכול להיות בכלל בגלל החיידק בקיבה שעדיין נשאר לי בקיבה
אשמח להצעות ולתגובה
בתודה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב רום הבטן
ד''ר סילביה נוסבאום16/12/2009אכן,שתי האופציות אפשריות.... אם כי אופציה של דלקת בושת פחות סבירה(חסרים כמה תסמינים שדי מאפיינים את הדלקת בושט..אבל ברפואה יש חולים ולא מחלות ..זה לא חובה שלבן אדם אחד יהיו כל התסמינים כדי להגיע לאבחנה..)
יש אפשרות לעשות "וידוא הריגה " של הליקובקטר ע," בדיקת נשיפה חוזרת
אם הכאב בלתי נסבל ,אפשר להכפיל את המינון של אומפרדקס/לשנות את התרופה לתרופה חזקה יותר....אבל זה יקשה על קבלת תוצאה אמינה של בדיקת נשיפה(הבדיקה יכולה להיות מושפעת מסוג הזה של תרופה!)
לכן,אם קיימת אופציה לחכות ,עדיף שתברר עם הרופא שלך מה אפשר לעשות קודם,אולי הדבר הפשוט זה לחזור על בדיקת נשיפה ולאחר מכן לנסות לטפל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)