מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול מונעדביר20/12/2009
לד"ר שלום רב,
התחלתי היום את הטיפול המונע כנגד איידס.בעקבות מגע במין לא מוגן ,נסעתי וקיבלתי את התרופות באחד מבתי החולים בדיסקרטיות מלאה .כיבדו אותי.התרופות שקיבלתי
Kaletra - שני כדורים בבוקר ושני כדורים בערב
Truvada - כדור 1 ביום.
ציינו שלא משנה לקחת על בטן ריקה או מלאה,ושהתופעות לוואי הם שילשולים .
אני מבקש בבקשה עם תאכל/י לתת לי את דעתך המקצועית ,האם חל איסור לתת את הטיפול הזה למי שיש לו בעיות עיכול בקיבה.{אילובקטר} ובקרוב תתנהל בדיקה לראות אם יש דלקת בוושט כתוצאה מהחומציות.האם יש תופעות לוואי שצריכים להדליק נורה? קראתי באינטנרט על התרופה ונבהלתי שרשום שזה יכול לגרום להתקפי לב ולדלקות לבלב.האם זה גם למי שרק לוקח למשך חודש? את הטיפול אני מאד רוצה לקחת כדי לא לקחת סיכון הכי קטן .ולא ליידע את הרופא משפחה כדי שדבר זה לא יהיה רשום בתיק הרופאי שלי מכיוון שלא רוצה שתהיה רשומה הסיבה לכך,מאחר שטוב לא יצא מזה ואי אפשר לגשת לרופא ולהגיד שבאתי במגע לא מוגן ואני רוצה תרופות.אלא צריך לפרט .אז החלטתי לקבל את הטיפול בדרך דיסקרטית .ולא לידע את הרופא משפחה.
את הבדיקות דם לפי מה שרשום באינטרנט הבנתי שיש לעשות אחרי לקיחת הכדורים ,בסיום הטיפול ? ספירת דם,תפקודי כבד ?
בתודה על העזרה במתן תגובה רענן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי21/12/2009שלשולים הינם תופעת לוואי שכיחה יחסית של הטיפול. אין מניעה לקחת הטיפול אם יש חיידק הליקובקטר ו או דלקת בושט. שאר תופעות הלוואי שתוארו נדירות יותר. תופעות הלוואי מהתרופות הפיכות ברובן ונעלמות עם סיום הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,ולגבי בדיקות דם?
דביר21/12/2009תודה רבה על התגובה המהירה,לגבי בדיקות דם יש לעשות אחרי הטיפול בדיקה של ספירת דם?ותפקודי כבד? האם אני יכול לעשות חיסון נגד השפעת חזירים בלי קשר לטיפול ?
בתודה רענן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)