מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על אוגמנטין 875 מ"ג טבליותקצת מודאג22/12/2009
ביום ראשון אחרי הצהריים הייתי אצל רופא א.א.ג שהבחין שיש דלקת באוזניים ונתן לי אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מ"ג טבליות לקחת פעמיים ביום 8 בבוקר ו-20:00 בערב , שהתחלתי לקחת אותם באותו יום ראשון בשעה 20:00 בערב אחרי אוכל היום בבקור לקחתי את הכדור הרביעי ואז החל להיות לי מן שלשול קל מאוד לא מיימי אלא גושים קטנים ויש בחילה גם , היום בשעה 11:43 מדדתי חום למשך 3 דקות במדחום כספית בפה שהראה 36.8 מעלות .השאלה שלי למה קורא לי השלשול הקל והבחילות ואיך אני מונע אותם והאם האוגמנטין עובד ככה או שמשהו אצלי לא בסדר ?
האם אני צריך לקחת את התרופה עם האוכל כי בבוקר אני שותה נס קפה עם עוגה ואחרי זה לוקח את התרופה כנ"ל אותו דבר בערב , האם זה בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוגמנטין
ד''ר סילביה נוסבאום22/12/2009מה שאתה מתאר הן אכן תופעות לוואי של התרופה
אם קשה לעמוד בזה,תבקש מרופא המשפחה להחליף את התרופה
אם בכ"ז מחליט להמשיך את התרופה,למרות האי נעימות ,שים לב ,בבקשה:אם יש שלשולים רבים ,מימיים או שלשול דמי ,ח י יב להפסיק את התרופה.
אם תמשיך את התרופה,כדי לאכול אולי קצת יותר מסתם קפה ועוגיה לפני...
יש לציין שאלה תופעות לוואי של אוגמנטין ולא "רגישות" שפניצילין.חשוב לדעת!!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האוגמנטין 875 מ"ג טבליות
קצת מודאג24/12/2009שילשולים קשים ומיימים אין לי ברוך השם , אני ניכנס לשירותים כדי להוציא צואה רק בבוקר פעמיים עד שלוש פעמים .עכשיו לגבי הארטחה שלפני נטילת האוגמנטין האם מספיק סנדויץ עם גבינה לבנה או צהובה וירק בפנים כמו מלפפון , עגבניה , פלפל ונס קפה עם חלב בערב .
ובבוקר גם נס קפה עם חלב וסנדויץ לוקח עם זה את האוגמנטין וזהו ,ולפי ממה שאני קורא באינטרנט על פרוביוטיקה שצריך ליטול אותה שעה לאחר נטילת האוגמנטין , האם יש פרוביוטיקה במזון בבית שאפשר לאכול מבלי לגשת לבית המרקחת ולקנות את הפרוביוטיקה ?
ובנוסף אני רץ הרבה פעמים ביום להשתין האם זה גם נובע מהאנטיביוטיקה ?
אגב אין לי חום וני מודד חום עם מדחום כספית למשך 3 דקות כאשר בבוקר הראה לי 36.5 מעלות , ובשעה 12:25 לפני הצהריים הראה לי גם 36.5 מעלות ובשעה 15:57 זה הראה 36.6 מעלות ובערב זה מראה לי 36.8 מעלות האם זה נורמלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי24/12/2009מצבך נשמע מעולה כולל היציאות וערכי החום. מספיק סנדביץ קטן לפני נטילת האוגמנטין. במוצרי יוגורט שונים יש פרוביוטיקה. הדבר מצויין על מארז המעדן. עניין השתן לא נשמע קשור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)