כאבים ברום הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברום הבטן
    דביר
    24/12/2009

שלום רב,

הייתי היום אצל רופא גסטרו ,לאחר תלונות שיש לי צרבות,בחילות,ורפלוקס.תבחין נשיפה יצא לי שיש את החיידק אילובקטר,אני בחודשים האחרונים סובל מכאבים משתנים פעם דקירה,פעם כאב עמום ופעם כאב חזק בחזה .באמצא החזה.בקו של החזה בין ה"שדיים" וגם מעט מטה הרופא גסטרו אמר לי שזה לא מהכדורים ,מהאומפרקס שאני לוקח ,ואמר לי שאלך לראות קרדיולוג.בשבוע האחרון יש לי פעימות לב חזקות.אבל אני לא בטוח שזה קשור ללב.כי זה במהלך מנוחה ,וגם הכאב שיש לי בחזה באמצא זה במהלך מנוחה וגם לפני שינה.הרופא גסטרו נתן לי מרשם לקבל טיפול משולש נגד ההילובקטר,שלפני 4 חודשים כבר עשיתי טיפול כזה.הוא ציין שעוד חודשיים יראה אותי שוב.ואעשה את התבחין נשיפה אחרי הטיפול,השאלות שלי האם לפי התסמינים יש צורך שאלך לקרדיולוג?
    בגלל הכאבים באמצע החזה וגם בגלל הפעימות לב האם זה יכול להיות משהו לבבי?
    הכאבים באמצא החזה שאלתי אותו עם זה יכול להיות דלקת בוושט הוא לא השיב לי.
    אשמח לקבל תגובה מה כדאי לעשות לאיזה רופא לפנות בתודה
    ארתור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברום הבטן

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    24/12/2009

כאב חזה מתמשך שעיקרו במנוחה בד"כ אינו נובע מהלב. רופא המשפחה הוא הכתובת שלך לרכז הטיפול בבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו