מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסר בויטמין D למרות לקיחת תוסףגלית29/12/2009
שלום
אני לוקחת תוסף ויטמין D, שניתן לי לפי מרשם רופא
מדובר בטיפטיפות של כצט, אני לוקחת 3 טיפות ליום. והיום, לאחר כ-4 חודשים של לקיחת הויטמין הרמה עדיין נמוכה מאוד.
הרמה הנוכחית היא 19
והבנתי שהרמה הנורמלית צריכה להיות בין 30 ל-100
מה עושים? איך מגבירים את הרמה? האם יתכן שויטמין בטיפות לא נספג? ואולי בצורת כדור זה כן יספג?
והאם יש סוגי מחלות שמונעות ספיגת ויטמין זה?
יש לציין שבחודש מאי הרמה היתה 29, ואז אושפזתי לטיפולי כימותרפיה והשתלת מח עצם (עקב לוקמיה. נכון להיום אני בהפוגה ומח העצם נקי מתאים סרטניים) וידעתי שהרמה תרד בשל חוסר חשיפה לשמש, וגם אסרו עלי לקחת את הויטמין במהלך האשפוז שארך מעל חודשיים. אבל עדיין רמה של 19 נראה לי נמוך מדי, לאחר לקיחת התוסף במשך 4 חודשים....
אשמח לשמוע דעתכם. ומה עלי לעשות.....(האונקולוג שלי לא מתרגש מכך, אבל לי זה מציק. כי אני יודעת שחוסר בויטמין הזה לא תורם לבריאותי (הלקויה גם ככה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי29/12/2009בהחלט יתכן שהטיפולים גרמו לך לירידת הויטמין. האם היו לך שלשולים בעת הטיפולים?
מציע להכפיל את מינון הטיפות ולחזור על הבדיקה עוד חודשיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אכן יש לי כרגע
גלית30/12/2009שלשולים שנגרמים בעיקר בשל כדורי המגנזיום שאני לוקחת ואמשיך לקחת בינתיים מאחר והציקלוספורין שאני לוקחת גורם לאיבוד מגנזיום
ושוב תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי30/12/2009מאחל לך הרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)