מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה ברגלייםטלי31/12/2009
שלום. אני פונה לפורום רפואת משפחה מפני שלא ברור לי למה ניתן לשייך את הבעיה ממנה אני סובלת. אני אישה בת 32 שסובלת מזה מספר שנים מנוקשות באזור השוקיים. כלומר מן הברך ומטה הרגליים מאוד נוקשות, כל עיסוי ולו הקל ביותר! באזור זה גורם לי תחושת כאב. יחד עם זאת אני מרגישה שיש צורך בגירוי השוקיים ומבקשת הרבה פעמים מבן זוגי שיגרד את כל האזור הזה-מה שגורם לי לתחושת כאב אך גם הקלה. אין לי איך להסביר את התופעה. רופאת המשפחה ביטלה את האפשרות שיש לי פקקת ורידים. היא בדקה דופק באזור הרגליים אם אינני טועה, וטענה שהכל בסדר ושאולי יש לי רק פלטפוס. הבעיה מאוד מציקה לי ואנני מצליחה להגיע לתשובה, פתרון או התייחסות רפואית לגביה. עם או בלי קשר אני מציינת כי בגיל 15.5 חליתי בסרטן מסוג הוצ'קינס. עברתי טיפולי כימותרפיה ואני כבר מזמן בריאה. אך מאז אותם ימים אני חווה תופעה שמתבטאת בכך שלעיתים בעת מאמץ (בעיקר הליכה מהירה), החלק הפנימי של היריכיים שלי (מתחת למפשעה) מתחיל "לבעור". כלומר יש לי ממש תחושה של התחממות וצריבה באזור זה. התחושה הזאת נפסקת ברגע שהמאמץ האירובי נפסק. אני חושדת ששתי התופעות (הצריבה בפנים היריכיים והנוקשות בשוקיים) החלו בתקופת הטיפולים בסרטן. זוהי רק השערה ואין לי ידע שיכול לבסס זאת. אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בעיה זאת או להפנות אותי למי שיוכל.
תודה רבה על העזרה.
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי31/12/2009הנוקשות בשוקיים, עם כאב וגרד עלולים לנבוע מבעיות ורידים כגון הרחבת ורידים ועמדון דם. אם לא עשית עד כה, יש לשקול בדיקת זרימת דם ורידית. הצריבה בהליכה בירכיים עלולה לנבוע מלחץ על עצב שטחי. כמותרפיה עלולה לפגוע בעצבים אך בד"כ לא בעצב שטחי בירך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)