מחלות ויראליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות ויראליות
    דורי
    05/01/2010

"שלום רב, בקיץ שעבר חליתי במשהו שרופא המשפחה לא ידע להגיד בפירוש מה זה, חוץ מלחשוב על וירוס כלשהו. זה התאפיין בכאבי גב חזקים באיזור השכמות, חום גבוה - 38.8, וחולשה כללית גדולה מאוד. כדורים של דקסמול לא הצליחו להוריד את החום, וכל יום הרגשתי שאני נחלשת יותר ויותר. רק אחרי 5 ימים החום התחיל לרדת בהדרגה.
    רציתי לשאול האם זה יכול היה להיות שפעת החזירים, והאם קיימת בדיקת מעבדה שיכולה לאשר את זה.
    בתודה מראש,
    דורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות ויראליות

הוספת תגובה

• מחלה וירלית

ד''ר סילביה נוסבאום
    05/01/2010

קרוב לוודאי שאפשרי לבדוק(אני אומרת את זה לפי ההיגיון הרפואי ,לא שידוע לי שבודקים את זה...)
    השאלה היא אם זה יקדם אותנו לאנשהו?רק כדי לדעת אם לפנ י זמן מה היה או לא היה שפעת החזירים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות ויראליות

דורי
    07/01/2010

תודה על תשובתך. שאלתי את שאלתי כדי לדעת האם יש צורך להתחסן עכשיו. אם בבדיקת מעבדה יסתבר שכן היתה זאת שפעת חזירים, אז לא צריך להתחסן. האם את מסכימה איתי? או שאני חושבת לא נכון?
    שוב תודה, - דורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתחסן או לא

ד''ר סילביה נוסבאום
    07/01/2010

שאלה הגיונית שאלתך....
    אבל ,כמו שכל פעם ,כל שנה ,מתחסנים מחדש כנגד שפעת העונתית,נראה לי שמומלץ להתחסן נגד שפעת החזירים
    עדיין אנו לא יודעים לכמה זמן התגובה חיסונית עובדת
    לא נראה שכדאי לקחת סיכון
    ההחלטה אבל,היא רק שלך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון נגד שפעת

דורי
    10/01/2010

אני מאוד מודה לך על התשובה הכנה והמעעוררת אמון.
    מרוב שכנועים ודיבורים מסביב לעניין החיסינים אני לא יודעת מה להחליט.
    בכל אופן, תודה לך שוב,
    דורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו