עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    קארין
    09/01/2010

אנא עזרה בבקשה,אני סובלת שנתיים מאלרגיה באף שמתבטאת בסתימה באף ובנשימה מהפה שיעול לפעמים ליחתי ולפעמים יבש,מידי פעם נתקלת בקושי לנשום הגעתי כמה פעמים למוקד רפואי ותמיד סטורציה 99-100 וריאות תמיד נקיות יש לציין שהבעיה תמיד מרגישה אצלי למעלה בכיוון הגרון מעין חסימה ובחוסר אויר,עשיתי מלא בדיקות גסטרוסקופיה תקין,אלרגיה תקין,תפקודי ריאות תקינות בביח איכילוב,למעט 2 תפקודים שעשיתי בקופה שהראו הפרעה קלה ביותרתאך עם התייעצות עם פרופסור קרמר נאמר לי שהכל תקין.יש לציין שתגר מטכולין יצא בריכוז השישי 17.8% האם תקין?מה עלי לעשות הרגשה נוראה ,יש לציין שאני מטופלת בסינגולייר 10 מג ואריוס ולנטון על מנת לשפר הרגשה זו.יש לציין שהיתה רגיעה תקופה אך לפני שבוע וחצי החמרה אני לא יודעת מה זה אנא עזרה בבקשה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    09/01/2010

אם הבנתי נכון מה שמפריע לך זה אירועים של קושי לנשום, הרגשת חסימת אויר. כמה זמן זה נמשך בכל פעם? באיזו סיטואציה זה קורה? אני מבין שעברת בדיקות והערכות מרובות ללא ממצא מסביר. האם יתכן וזה ביטוי למצב מתח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו