כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    המאם המאם
    09/01/2010

יש לי כאבי בטן באיזור העליון,עם קרינה לגב.איזור הכאב מרגיש אותו כחם.גם כן מרגיש את הבטן נפוחה.לחץ בחזה.
    בזמן שאני שואף את המריא מהגרון למטה אני מרגיש כמו כדורית קטנה שנתפסת בגרון או בלוע.וזה נותן לי חוסר נשימה.

מה דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר סילביה נוסבאום
    09/01/2010

חסרים לא מעט פרטים ...גיל,מחלות רקע,תרופות,זמן משך התסמינים ,מה מקל/מה מחמיר את התסמינים...ובטח יש דברים שלא חשבתי עליהם
    .אבחנה מבדלת של תלונותיך היא ארוכה..
    בגדול ,יכולה להיות בעיה של מערכת עיכול(חיידק בשם הליקובקטר,לקיחת תרופות עם השפעה על קיבה...
    יכולה להיות נזלת היורדת על הקיר הפנימי של הגרון
    יכול להיות מצב של סטרס שגורם להפרשת יתר של חומציות הקיבה או תחושה של חוסר אוויר
    ועוד ...
    תחזור עם יותר פרטים ,אולי אצליח להיות יותר מדוייקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך יעוץ

המאם המאם
    09/01/2010

אנ י בן 35 בריא בד"כ מזה כשלוש חודשים סובל מכאבי ראש לוחצים .הכאב מלווה באי שיווי משקל תחושה של חסימת אוויר נימול בידיים.במהלך החודשיים האחרונים עברתי ct מח ,ct צוואר בירור א.א.ג. בדיקות דם בדיקת עיניים בדיקת אוטונוירולוגיה הכל מדווח כתקין.
    חוץ שיש לי פריצת דיסק בצוואר .
    אני מקבל באופן קבוע אולטרוליט.ובתקופה האחרונה התחלתי לקחת איתופן ביחד עם לוסיק.(צוואר)
    לפני שבועיים התחלתי להרגיש בכאבים בבטן באיזור העליון הכאב הוא חם נפוח מקרין לגב.
    אתמות והיום אני מרגיש שיש משהו בבולטת התריס .מרגיש משהו כמו כדורת בלוע התחתון תפוס .וזה נותן לי להרגיש בחוסר נשימה.
    אני מבולבל אולי זה בולטות תריס למשל .
    האם בולטות התריס עושים כאבים בראש
    אני מודה לך אם תעני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר סילביה נוסבאום
    09/01/2010

לא נראה לי שיש לבלוטת התריס תפקיד במה שאתה מרגיש
    יתכן שרוב התסמינים הם עקב הטיפול באטופן שיכול להשפיע על הקיבה ,למרות הטיפול בלוסק(אולי המינון של לוסק לא מספיק?)הכאב בבסיס הלוע יכול להיות גם הקרנה של כאב ברום הבטן
    המלצתי היא לנסות לעלות במינון הלוסק (אפשר לקחת פעמיים ביום,בוקר וערב,כ20 דקות לפני ארוחה)תנסה את זה למספר ימים ואם אין שיפור,תחזור אלי
    תרגיש טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו