מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןהמאם המאם09/01/2010
יש לי כאבי בטן באיזור העליון,עם קרינה לגב.איזור הכאב מרגיש אותו כחם.גם כן מרגיש את הבטן נפוחה.לחץ בחזה.
בזמן שאני שואף את המריא מהגרון למטה אני מרגיש כמו כדורית קטנה שנתפסת בגרון או בלוע.וזה נותן לי חוסר נשימה.
מה דעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר סילביה נוסבאום09/01/2010חסרים לא מעט פרטים ...גיל,מחלות רקע,תרופות,זמן משך התסמינים ,מה מקל/מה מחמיר את התסמינים...ובטח יש דברים שלא חשבתי עליהם
.אבחנה מבדלת של תלונותיך היא ארוכה..
בגדול ,יכולה להיות בעיה של מערכת עיכול(חיידק בשם הליקובקטר,לקיחת תרופות עם השפעה על קיבה...
יכולה להיות נזלת היורדת על הקיר הפנימי של הגרון
יכול להיות מצב של סטרס שגורם להפרשת יתר של חומציות הקיבה או תחושה של חוסר אוויר
ועוד ...
תחזור עם יותר פרטים ,אולי אצליח להיות יותר מדוייקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך יעוץ
המאם המאם09/01/2010אנ י בן 35 בריא בד"כ מזה כשלוש חודשים סובל מכאבי ראש לוחצים .הכאב מלווה באי שיווי משקל תחושה של חסימת אוויר נימול בידיים.במהלך החודשיים האחרונים עברתי ct מח ,ct צוואר בירור א.א.ג. בדיקות דם בדיקת עיניים בדיקת אוטונוירולוגיה הכל מדווח כתקין.
חוץ שיש לי פריצת דיסק בצוואר .
אני מקבל באופן קבוע אולטרוליט.ובתקופה האחרונה התחלתי לקחת איתופן ביחד עם לוסיק.(צוואר)
לפני שבועיים התחלתי להרגיש בכאבים בבטן באיזור העליון הכאב הוא חם נפוח מקרין לגב.
אתמות והיום אני מרגיש שיש משהו בבולטת התריס .מרגיש משהו כמו כדורת בלוע התחתון תפוס .וזה נותן לי להרגיש בחוסר נשימה.
אני מבולבל אולי זה בולטות תריס למשל .
האם בולטות התריס עושים כאבים בראש
אני מודה לך אם תעני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
ד''ר סילביה נוסבאום09/01/2010לא נראה לי שיש לבלוטת התריס תפקיד במה שאתה מרגיש
יתכן שרוב התסמינים הם עקב הטיפול באטופן שיכול להשפיע על הקיבה ,למרות הטיפול בלוסק(אולי המינון של לוסק לא מספיק?)הכאב בבסיס הלוע יכול להיות גם הקרנה של כאב ברום הבטן
המלצתי היא לנסות לעלות במינון הלוסק (אפשר לקחת פעמיים ביום,בוקר וערב,כ20 דקות לפני ארוחה)תנסה את זה למספר ימים ואם אין שיפור,תחזור אלי
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)