מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש חזקיםמירי14/01/2010
שלום,
אני כבר חמישה ימים סובלת מכאבי ראש חזקים בצידי הראש, מעל האוזניים. בנוסף אני מרגישה שאני לא שומעת טוב.
אני גם מצוננת והאף שלי סתום, אבל מעולם לא התלווה לצינון כאב ראש כזה.
אין לי חום, אלא להפך- 36.5 למרות שתמיד יש לי 37.7
הלכתי לרופאה, היא נקשה לי על המצח ושאלה אם זה כואב ומאחר שזה לא כאב היא הביאה לי רק אקמול צינון.
אומנם בבית נקשתי לעצמי בצידי הראש ומאוד כאב לי.
מה זה יכול להיות? והאם כדאי לגשת שוב לרופא?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר סילביה נוסבאום14/01/2010כאבי ראש הם תסמין שכיח במחלה וירלית ..מה שהרופאה בדקה זה כנראה אם יש סימנים של סיבוך,האם מדובר אולי בסינוסיטיס... מאחר שלא הייתה רגישות ...(אני תקווה שבדקה עוד כמה סימנים המכוונים לסינוסיטיס..) החליטה על אקמול צינון שיש בו מרכיב שמשפיע על הגודש באף ומורד את הסיכון להתפתחות הסינוסיטיס
אם התמונה לא תשתנו בימים הקרובים יש בהחלט מקום לבדיקה נוספת..
האם נבדקו האוזניים? ירידה בשמיעה יכולה להופיע כחלק ממחלה ( וירלית או לא)כשיש גודש באזור אך-אוזן-גרון ,יש ירידה בשמיעה לפעמים
אם יש רק ירידה בשמיעה ולא חוסר מוחלט..אין מה לדאוג
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה (:
מירי14/01/2010הוסרה דאגה מלבי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר סילביה נוסבאום14/01/2010אז הרבחתי היום את לחמי !!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)