מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשותלי14/01/2010
אני בשבוע שעבר התחלתי באב ראש בכיוון המצח ואחרי יומיים התחלתי להרגיש מין משהו מפריע בגרון ומפריע לנשימה ושיעול טורדני ואחרי עוד יום צרידות נוראית וקושי לנשום מעין משהו מפריע בגרון הלכתי לרופא נתנה אוגמנטין ואנלציות שלארובנט בודיקורט ומי מלח.יש לציין שאני ללא חום,אני כבר 6 ימים עם אנטביוטיקה היום הקול שלי חזר אך עדיין מרגישה שיעול ומשהו מפריע בגרון צורכת גם אריוס וסינגוליר לנזלת אלרגית ואסתמה קלהץאיך זה לא עובר מה זה ההרגשה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה
ד''ר סילביה נוסבאום15/01/2010מה שנראה לי ,לפי התאור זה שחלק מהנזלת יורדת על הקיר האחורי של הגרון וזה מה שנותן את ההרגשה של אי נוחות שם וחלק מהשיעול .זה גורם כנראה לגירוי
כאבי הראש הם כנראה (ביחד עם הנזלת שדיברתי עליה..) הצטברות של גודש ונזלת בסינוסים
אני מבינה לפי מה שאת מתארת שאת מקבלת כטיפול.....את מטופלת מעל ומעבר...
צריך לשמור על מעבר פתוח של האף ודרכי נשימה עליונות, ע"י קינוח האף, אירוס(אם זה מה שקיבלת,זה בסדר) אולי ספריי לאף(אלגרו)....אבל אני חושבת שצריך קצת סבלנות ,להקפיד על הטיפול ו....זה יעבור
במידה והחום יעלה ,יש להתייעץ עם הרופא שלך
כמובן, רפואה זה לא מתמטיקה ודברים יכולים להתפתח לא לפי התחזית שלי....אבל...עדיין לא נראה שהמצב קשה...
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)