מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    לי
    14/01/2010

אני בשבוע שעבר התחלתי באב ראש בכיוון המצח ואחרי יומיים התחלתי להרגיש מין משהו מפריע בגרון ומפריע לנשימה ושיעול טורדני ואחרי עוד יום צרידות נוראית וקושי לנשום מעין משהו מפריע בגרון הלכתי לרופא נתנה אוגמנטין ואנלציות שלארובנט בודיקורט ומי מלח.יש לציין שאני ללא חום,אני כבר 6 ימים עם אנטביוטיקה היום הקול שלי חזר אך עדיין מרגישה שיעול ומשהו מפריע בגרון צורכת גם אריוס וסינגוליר לנזלת אלרגית ואסתמה קלהץאיך זה לא עובר מה זה ההרגשה הזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• שולה

ד''ר סילביה נוסבאום
    15/01/2010

מה שנראה לי ,לפי התאור זה שחלק מהנזלת יורדת על הקיר האחורי של הגרון וזה מה שנותן את ההרגשה של אי נוחות שם וחלק מהשיעול .זה גורם כנראה לגירוי
    כאבי הראש הם כנראה (ביחד עם הנזלת שדיברתי עליה..) הצטברות של גודש ונזלת בסינוסים
    אני מבינה לפי מה שאת מתארת שאת מקבלת כטיפול.....את מטופלת מעל ומעבר...
    צריך לשמור על מעבר פתוח של האף ודרכי נשימה עליונות, ע"י קינוח האף, אירוס(אם זה מה שקיבלת,זה בסדר) אולי ספריי לאף(אלגרו)....אבל אני חושבת שצריך קצת סבלנות ,להקפיד על הטיפול ו....זה יעבור
    במידה והחום יעלה ,יש להתייעץ עם הרופא שלך
    כמובן, רפואה זה לא מתמטיקה ודברים יכולים להתפתח לא לפי התחזית שלי....אבל...עדיין לא נראה שהמצב קשה...
    תרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו