עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    לי
    19/01/2010

עשיתי צילום התשובה-בלי ממצא בראיות.סינוסים קוסטופרנייםמ חסומים חלקית.לב לא מוגדל.מה זה התשובה חסומים חלקית?יש לציין שעשיתי את הצילום היה לי שיעול וקושי בנשימה טופלתי מאז באוגמנטין ואנלציותץהרופא נתן לי טיפול ללא הסתכלות בצילום רק היום קיבלתי תשובה שאני כבר לאחר טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• שולה

ד''ר סילביה נוסבאום
    19/01/2010

אם יש שיפור בהרשתך ,תסיימי את הטיפול ובמגביל תשוחחי עם הרופא שלך על הממצא בצילום.אין משהו יותר מתאים להסביר לך אם הממצא תואם שמה שמצא בבדיקה
    מספר סיבות לממצא בצילום -בגדול יתכן שמדובר בכמות מים קטנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לי
    19/01/2010

האם זה מסוכן?להשאר ככה?גם סיימתי טיפול אנטביוטי לפני 4 ימים ?ממה נובעים מים?האם יכול להיות מהלב?יש לציין שאני בת 35 ולא מעשנת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה

ד''ר סילביה נוסבאום
    20/01/2010

אני חושבת שהכתובת במקרה זה ,זה הרופא שלך
    אם את מרגישה טוב, אין סיבה לדאוג
    אני רק יכולה לשער שזה יכול להיות חלק מהמחלה שבגללה קיבלת את הטיפול.לכן ,יש לחזור על צילום כ3שב. עד חודש מאז סיום הטיפול (כי בצילום הממצאים נעלמים מאוחר יותר מהתסמינים .)
    בן אדם צעיר,בריא ,סביר להניח שהממצאים הם חלק ממחלה שעברת
    אבל שוב,יעוץ עם הרופא שלך הוא מה שקובע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר סילביה

לי
    20/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו