צילום חזה ומערות הפנים בזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום חזה ומערות הפנים בזמן מחזור
    דנה
    21/01/2010

שלום ,
    כבר 3 חודשים שאני עם שיעולים לחה ונזלת , לפני כ3 חודשים הרופא בדק אותי ואמר שיש לי התחלה קלה של סינוסיטיס ואמר לי לקחת אקמול ויעבור כמו כן נתן לי מרשם לתרופות כשקיבלתי אותם גילית שהוא נתן לי כדורים לאלרגיה.
    במהלך ה3 חודשים היו 3 שבועות שהמצב השתפר וכרגע חזרתי להיות חולה הלכתי שוב לרופא אבל אחר והוא אמר שהוא לא בטוח אם מדובר בסינוסיטיס או אלרגיה שאל אם סבלתי מאסמה שהייתי קטנה או האם אני אלרגית ועניתי בשלילה הוא אמר שהוא שולח אותי לצילומים ונתן לי מרשם לצילום חזה AP +LAT
    כמו כן לצילום מערות פנים .
    כרציתי לקבוע צילום אמרו לי שאני צריכה להיות ב10 הימים הראשונים של המחזור , למה? מה זה קשור?
    לפי מה שהרופא רשם במרשם המצב הכללי טוב הדבר היחיד שציין הוא שאני מעשנת .

מה החוות דעת שלכם? מדוע נותנים לי כדורים נגד אלרגיה (טלפסט ) ? והכי מטריד , מדוע הצילומים צריכים להתבצע בזמן 10 ימים ראשונים של המחזור ?

תודה ,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דנה

ד''ר סילביה נוסבאום
    21/01/2010

בקשר לטיפול שאת מקבלת ,יתכן שהמחשבה היא שהתסמינים הם על רקע אלרגית
    בקשר לביצוע צילומים בזמן מסויים במחזור החדשי ,יתכן שהשיקול הוא שאז ,בטוח שאת לא בהריון(שידוע שרצוי לא להחסף לקרינה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו