הזעת יתר בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר בלילה
    שירה
    21/01/2010

שלום,
    אני בת 30. בריאה בדרך כלל.בשבוע האחרון אני סובלת מהזעהמוגברת בלילה. זה מצב חדש ואין לו שום קשר לטמפרטורת החדר או השמיכה.
    לפני כ4 חודשים התחלתי לקחת תרופה בשם "רסיטל" שידועה שאחת מתופעות הלוואי שלה היא הזעת יתר. אך כאשר לקחתי 20 מ"ג זה לא קרה. זה קרה למשך איזה 2 לילות כאשר לקחתי 40 מ"ג וזה לא קרה כשאר עליתי ל60 מ"ג. לפני כ10 ימים ירדתי שום ל40 מ"ג ובשבוע האחרון אני מתעוררת אי שם ב5-6 בבוקר שטופת זיעה.
    אינני יודעת אם זה קשור לכדור.
    האם יש מה לעשות? האם זה עלול להצביע על בעיה "גדולה" יותר? המצב איננו מלווה בחום או בירידה במשקל
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר בלילה

הוספת תגובה

• הזעת יתר בלילה

ד''ר גרי בלומברג
    23/01/2010

שלום, שירה

לא נראה שקשור לתרופה. יכולה להיות בעיה חולפת ללא קשר לכלום. אם התופעה ממשיכה תפני לרופא/ת המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר בלילה

ד''ר גרי בלומברג
    23/01/2010

שלום, שירה

לא נראה שקשור לתרופה. יכולה להיות בעיה חולפת ללא קשר לכלום. אם התופעה ממשיכה תפני לרופא/ת המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו