שלום ,ערב טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ,ערב טוב
    דביר
    22/01/2010

לד"ר שלום רב,
    תודה רבה על התגובות שלך.
    הייתי אתמול אצל הרופאת משפחה ביקשתי שתפנה אותי לCT או לחדר מיון היא לא הסכימה.
    עדיין ממשיכים לי כאבים בזרוע שמאל,הצוואר,אזור החזה הקדמי,והצוואר לאורך כל השכמה.
    היא הביאה לי כדורים בשם אתופאן ואמרה לי לחזור לאורטופד.
    ביד שמאל כולה מרגיש כאילו הזרוע מוציאה לי את היד,ולפעמים יש חום באזור של היד או הזרועה.יש לחץ עצבי ככה מרגיש בצד שמאל של הצוואר לכיוון השכמה.זרמים מדיי פעם באורך כל הזרוע,ותחושה של עצבים באורך כל היד .אם אני מרים את היד יש כאב מיד.
    כל הזמן פוחד שזה לא יעשה משהו חס וחלילה ללב שלי.כי יש לי גם כאב באזור החזה השמאלי.
    האורטופד גם לא יתן לי CT יתן לי אך ורק פיזוטרפיה.ולי נראה שאחרי שנה וחצי של סבל הגיע הזמן שבאמת אדע מה יש לי .ולא רק ניחוש שיש לי דלקות וקרע בגיד מבלי לעשות צילומים אלא רק בגלל שהאורטופד ככה חושב.היש דרך שאוכאל להשיג CT ,או שאנסה לעבור אורטופד ולהתפלל שהוא כן ישלח אותי לבירור .מה יכול להיות שיש לי על סמך מה שרשמתי ,אני מאד סובל מזה כבר.
    אודה לתגובה.
    אריק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ,ערב טוב

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    25/01/2010

אינני יכול להחליף את הרופאים שלך ולכן איני יכול לענות במקומם מה הם חושבים על בעייתך ומדוע אינם מפנים לבדיקות נוספות. התלונות לא נשמעות כקשורות או מסוכנות ללב. אם אינך סומך על רופאי הקופה פנה ליעוץ נוסף במסגרת פרטית. ביטוחים משלימים מממנים יעוץ פרטי באופן חלקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו