עצירות קשה לאחר ניתוח גב אורטופדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות קשה לאחר ניתוח גב אורטופדי
    gsbv
    24/01/2010

צהריים טובים דוקטור, אני בת 59, לאחר ניתוח גב l2-l5 , ממש לפני כחודש ימים, נכון שישנן כל מני תופעות לאחר נתוח, אבל דבר כזה לא שמעתי בחיי, התחלתי לסבול מעצירות שתן ועשיתי את הבדיקה האורודינמית שגם כן הראתה שישנה בעיה בסוגר ולדעתו של הרופא שביצע את הפעולה, שהדב ר הזה יכול לעבור וצריכה להיות לי הרבה סבלנות משהו כמו עד שנה שנה וחצי? ועד אז כאשר אני מרגישה שיש לי עצירות שתן פשוט לעשות קטטריזציה שזו פעולה לכשעצמה מאוד לא נעימה ואפילו קצת כואבת?
    אבל הדבר השני שמאוד מפריע לי ומונע ממני שינה, וגורם לי לעצבים מיותרים כנראה, היא העצירות ולא רק זה אלא שהיציאות אינן יוצאות כמו לכל אדם נורמלי, אלא אני מתערבת בכל מני פעולות שגם מכאיבות לי, מה עושים אם העסק החדש הזה שפתאום נתקלתי בו. אמרו לי שכדאי להשתמש ביובסלקט, ממש לא לכל הזמן אלא רק להתחלה על מנת שהעצירות תגמר, הבעיה שלי היא הסוגר של מערכת העיכול, האם דבר שכזה הוא הגיוני לאחר ניתוח? אני אמורה לבקר אצל הרופא המנתח ביום ד הקרוב, אבל הייתי רוצה לשמוע גם את חוות דעתך המלומדת, ולהרגע לפחות עד ליום רביעי אני מאוד מבקשת שתענה לי על השאלות שלי, כיוון שאני ממש מודאגת, שוב תודה לך על תשובתך בהקדם עדנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    24/01/2010

כדאי לודא שעצירת השתן והעצירות אינן תופעות לוואי של תרופות שאת מקבלת. למשל אם את מקבלת תרופות לשכך כאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו