הרגשה רעה מתמשכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה רעה מתמשכת
    רועי
    24/01/2010

שלום.אני בן 28 ולפני כ-3 שנים ניסיתי טיפול בתרופה "רמוטיב" למשך כחודשיים בליווי של כדורי קלונקס 0.5 מ"ג במשך כ-10 ימים רצוף.הנ"ל במטרה להרגיש נינוח יותר בחברה ולשיפור הבטחון העצמי ומניעת חרדה.
    מאז הפסקת התרופות האלו שלא הועילו עבורי,התחילו לי עוויתות שרירים שנמשכות עד היום(3 שנים אחרי הפסקה מוחלטת של התרופות)ותופעות חמורות של מתח גבוה קבוע ללא כל סיבה, חוסר
    שקט גופני ונפשי,הרגשת חוסר מיקוד ותחושה כללית רעה.
    ניסיתי מרגיעים קלים על בסיס וולריאן עם שיפור נקודתי בלבד.
    עשיתי בדיקות דם מקיפות כולל בדיקה נוירולוגית EMG - כל הבדיקות יצאו תקינות ובכך שלל הרופא בעיה גופנית ורשם לי ציפרלקס אותה נאלצתי לקחת.
    כאשר הציפרלקס במינון 10 מ"ג לא הועיל עבורי,הועלה המינון ל-20 מ"ג למשך מספר חודשים,פרט להשמנה לא ניכר שיפור בתחושות.הפסקתי בהדרגה עם הציפרלקס לפני כחודש והמצב לא טוב.
    אני מסתובב כך סובל כ-3 שנים ועד שעזרתי אומץ לקחת תרופה "אמיתית" נגד חרדה לא שופר דבר!
    זה אולי מצחיק לומר זאת אך אני ממש מתגעגע למצב בו הייתי לפני שלקחתי את הרמוטיב והקלונקס
    בדיעבד, מתברר לי שרמוטיב היא לא תרופה שמיועדת חרדה אלא לדיכאון ושהקלונקס הוא אחד
    הכדורים בעלי ההשפעה החזקה והממכרת ביותר על המוח וקשה מאוד להפסיקו.
    מה אפשר לעשות ואולי המצב בעצם בכל זאת נובע מבעיה גופנית?איזה בירור נדרש לעשות C.T מוח?
    (לחץ הדם שלי 136/80 דופק - 77 )תודה. אבישי הסובל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה רעה מתמשכת

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    24/01/2010

חרדה נגרמת מגורם נפשי ולא מחלה נוירולוגית כך ש CT מוח נראה ללא תועלת, ורק יחשוף אותך לקרינה מיותרת. האם יש לך רופא מומחה לבעית חרדה העוקב ומטפל בך בקביעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו