מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומנים,סוכרסימה26/01/2010
מה הכוונה בעודף שומנים לא ספציפי בדם?
ושאלה נוספת-אני סכרתית.מקבלת פרדניזון.הסוכר שלי מאוד קיצוני-פעם נמוך ופעם גבוה,למרות שהמינון של הפרדניזון נשאר אותו מינון.ממה זה נובע?(אציין שהסכרת החלה בגלל הפרדניזון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי
ד''ר סילביה נוסבאום26/01/2010לי אישית לא מוכר המושג ,אבל יכול להיות שמדובר בערכים גבוהים של שומנים ,באופן כללי בלי חלוקה לכולסטרול טוב,רע ,טריגליצרידים.אני משערת
בנושא השני זה קצת יותר מורכב
סטרואידים מפריעים לפעילות האינסולין וכתוצאה מכך האינסולין אינו מביא לחדירת הסוכר לתאים בצורה אופטימלית. כתוצאה מכך יש עליה ברמת הסוכר בדם ותסמיני סוכרת (שתיה מרובה, השתנה מרובה וכו').
בדרך כלל בעקבות הפסקת הטיפול בסטרואידים, רמות הסוכר חוזרות לתקין.
אם אין רואים הפסקת הסטרואידים בקרוב,יש להתייחס לסוכרת כמו לכל סוכרת ולנסות לאזנה -אורחות חיים-דיאטה,פעילות גופנית,תרופות
העיניין דורש מעקב ושיתוף פעולה עם הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סימה01/02/2010אני מקבלת סטרואידים כבר יותר משנתים וכן גם טיפול נגד הסכרת.הסוכר היה מאוזן עד לפני כמה זמן.הסטרואידים עדין היו באותו מינון וגם התרופות נגד הסכרת אבל הסוכר-פעם 400 פעם 40 פעם 30 ,500 וכו'...
ממה זה יכול להיות שהסוכר כול כך לא יציב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)