מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכי GPT\GOT\GGT גבוהים במיוחדאורן26/01/2010
ד"ר שלום,
אני בן 39 ובריא בדר"כ.
אני חולה מזה כשבועיים עם כאבי ראש וחום גבוה (38.6 בערך) + זעת לילה מרובה. סיבת המחלה טרם נמצאה אולם בבדיקות דם שערכתי התגלו ערכי GGT / GOT / GPT גבוהים מאוד (תפקודי כבד).
כמו כן נערכה בדיקת EBV בה נמצאו נוגדנים (לפני כשנה בבדיקה זהה לא נמצאו נוגדנים).
יש לי כבד שומני, ואני נוטל TESTOMAX 50 מ"ג X 1.5 ביום. בנוסף אני נוטל אלטרוקסין 50 מ"ג ביום.
אני מניח שכעת אצטרך לעבור בדיקות פולשניות יותר. מה מומלץ ומה יכול להיות הגורם לכל זה?
תוך כמה זמן מסוף מחלת EBV מופעים נוגדנים? היתכן שאני בסוף/עיצומה של המחלה?
תודה רבה,
יוסי.
Urea (B): 16 (17-43) mg/dl
ALKP-Alkaline Phosphatase: 137.2 (120-30) u/l
ALT (GPT): 364 (0-37) U/l
AST (GOT): 255 (0-37) U/l
GGT: 211 (0-55) U/l
%(Neutrophils %: 33.5 (40-75
%(Lymphocytes %: 48.1 (22-43
%(Monocytes %: 13.8 (3-13
%(Neutrophils % confirm.: 28.2 (40-75
(Atypical Lymphocytes: 24.2 (0-5
CMV IgG: 138.2 AY/ml - POSITIVE
שללי :CMV IgM
EBV Ab.: POS EBNA IgG - EBV Past infection
C.R.P: 4.1 (0-0.5) mg/dl* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי26/01/2010האבחנה הסבירה ביותר היא דלקת וירלית בכבד. זיהום ב EBV ו CMV עברת בעבר ולא נראה שיש זיהום כרגע בהם. צריך לבדוק בדיקת דם לוירוסי דלקת הכבד A B C . הייתי גם ממליץ על אולטרא סאונד של הכבד ומעקב עוד כמה ימים על ספירת הדם, על אנזימי הכבד ועל תפקודי הכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)