מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלונקסאייל10/02/2010
שלום.אני בן 28 ולפני כשנתיים וחצי לקחתי במשך 12 ימים רצוף כדורי קלונקס במינון של 0.5 מ"ג ולאחר מכן הפסקתי איתם לחלוטין.את הכדור קיבלתי בשל אירוע נקודתי שגרם למתח רב.
לאחר הפסקת הכדור התחלתי להרגיש תחושה תמידית של כובד בראש,גוש תמידי בגון ומתח קבוע בגוף שלא מרפה וקפיצות בשרירי הגוף (כמו עווית חזק של השריר).
המצב נמשך ככה כבר שנתיים וזה חד משמעי קרה לאחר הפסקת הקלונקס ובעקבות כך כיון שלא הרגשתי כך אף פעם לפני.
הרופא ניסה לתת לי ציפרלקס והגעתי איתו עד למינון מקסימלי של 20 מג' למשך מספר חודשים אך
זה לא שינה את התחושות ולכן לפני כחודש הפסקתי עם הציפרלקס בהדרגה ועכשיו שוב ללא שום תרופה.האם נגזר עליי לחזור לקלונקס כיון שנפלתי למלכודת ההתמכרות?
בדיקות דם תקינות פרט לתפקוד כבד GPT.
שיצא גבוה = ערך של 100.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקלונקס
ד''ר אלכסנדר קינג10/02/2010שלום,
קלונקס זה תרופה מסוג בנזודיאזפינים. זה טוב לשימוש בתקופה קצרה עבור בעיות שינה או חרדה. שבוע-שבועיים נשמע תקופת שימוש סבירה. התופעות שאתה מהתאר שנמשך שנתיים לא סביר שמדובר בנסיגה מ"התמכרות" של הקלונקס (שסה"כ לקחת 12 ימים) או תופעה אחרת שנגרם על-ידי התרופה.
אני ממליץ שתחזור לרופא שלך להמשך בירור וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)