קלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס
    אייל
    10/02/2010

שלום.אני בן 28 ולפני כשנתיים וחצי לקחתי במשך 12 ימים רצוף כדורי קלונקס במינון של 0.5 מ"ג ולאחר מכן הפסקתי איתם לחלוטין.את הכדור קיבלתי בשל אירוע נקודתי שגרם למתח רב.
    לאחר הפסקת הכדור התחלתי להרגיש תחושה תמידית של כובד בראש,גוש תמידי בגון ומתח קבוע בגוף שלא מרפה וקפיצות בשרירי הגוף (כמו עווית חזק של השריר).
    המצב נמשך ככה כבר שנתיים וזה חד משמעי קרה לאחר הפסקת הקלונקס ובעקבות כך כיון שלא הרגשתי כך אף פעם לפני.
    הרופא ניסה לתת לי ציפרלקס והגעתי איתו עד למינון מקסימלי של 20 מג' למשך מספר חודשים אך
    זה לא שינה את התחושות ולכן לפני כחודש הפסקתי עם הציפרלקס בהדרגה ועכשיו שוב ללא שום תרופה.האם נגזר עליי לחזור לקלונקס כיון שנפלתי למלכודת ההתמכרות?
    בדיקות דם תקינות פרט לתפקוד כבד GPT.
    שיצא גבוה = ערך של 100.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס

הוספת תגובה

• שימוש בקלונקס

ד''ר אלכסנדר קינג
    10/02/2010

שלום,
    קלונקס זה תרופה מסוג בנזודיאזפינים. זה טוב לשימוש בתקופה קצרה עבור בעיות שינה או חרדה. שבוע-שבועיים נשמע תקופת שימוש סבירה. התופעות שאתה מהתאר שנמשך שנתיים לא סביר שמדובר בנסיגה מ"התמכרות" של הקלונקס (שסה"כ לקחת 12 ימים) או תופעה אחרת שנגרם על-ידי התרופה.
    אני ממליץ שתחזור לרופא שלך להמשך בירור וטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו