מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקות-מחלת הנשיקהרויטל11/02/2010
שלום,
רציתי לדעת מה משמעות תוצאות הבדיקות
CMV IgG - שלילי
CMV LgM - שלילי
IgG TOXOPLASMA - לא מחוסן
IgM TOXOPLASMA - שלילי
EBV VCA IgG - מחוסן 750
EBV.EBNA - 600 חיובי
EBV.VCA - שלילי
(תוצאה אחת יצאה חיובית)
תודה מראש ויום נעים!
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות-מחלת הנשיקה
ד''ר יעל כוכבי11/02/2010התוצאות מצבעיות על כך שאין לך נוגדנים לוירוס CMV וטוקסופלסמה , כלומר: לא חלית במחלות אלה בעבר, אבל יש לך נוגדנים לוירוס הEBV שאכן גורם ל"מחלת הנשיקה" .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה ושאלה נוספת
רויטל11/02/2010ברשותך.
לפני כחודש וחצי סבלתי מכאבי גרון חולשה וחום. לאחר שאנטביוטיקה לא עזרה לדלקת גרון רופא א.א.ג נתן לי לעשות את בדיקות הדם לשלול מחלת נשיקה. עשיתי את הבדיקה לאחר יומיים אך הייתה בעיה במעבדה והתוצאות לא חזרו.
לפני 4 ימים עשיתי את הבדיקות בשנית (בלי שום קשר הייתי צריכה להידקר ולעשות בדיקות נוספות). האם זה אומר שבזמנו סבלתי ממחלת הנשיקה? האם גם אחרי חודש וחצי אני צריכה להיבדק/להיערך בצורה מסוימת? באופן כללי אני כבר מרגישה טוב.
ושוב תודה.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל
ד''ר יעל כוכבי11/02/2010שלום רויטל
הגיוני שעברת אז את מחלת הנשיקה .
כדאי רק לעקוב אחר תפקודי הכבד.
הרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)