מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלותיערה20/02/2010
לרופאי הפורום שלום,
אני בת 25, עד כה בריאה בדרך כלל.
בחודש האחרון אני חולה הרבה (אני עובדת עם ילדים- מניחה שיש קשר). לפני כשלושה שבועות, סבלתי כשבוע מבחילות וכאבי בטן, לאחר מכן היה יום בו הקאתי פעם אחת בלבד ובאותו יום גם עלה החום לקצת מעל 38, וירד לאחר יום וחצי (באותו יום הייתי ממש סמרטוט, נשלל אפנדציט מפני שנכרת לפני מס' שנים). שבוע לאחר מכן שוב סבלתי מבחילות כאבי בטן והן מכאבי גרון, וחום עד 39 הרופאה איבחנה דלקת בגרון (שאומתה במשטח גרון) ונתנה לי ראפאפן ארבעה כדורים ביום, למשך 10 ימים (נטלתי את האנטיביוטיקה שבוע בלבד). במשך המחלה שנמשכה כחמישה ימים סבלתי גם מהקאה בודדת, הרופאה אמרה שההקאה אינה קשורה לדלקת גרון. מאתמול שוב פעם חום קצת מעל 38 (צרידות+נזלת+כאב גרון קל) וכמובן בחילה וכאבי בטן, אך עד כה ללא הקאות.
בנוסף בחודש האחרון התאבון ירד וירדתי 3.5 ק"ג.
ממה נובעות הבחילות, כאבי הבטן והההקאות?
מה הסיבה לריבוי המחלות בפרק זמן כה קצר (מתוך ארבע שבתות בחודש האחרון שלוש מתוכן הייתי חולה)?
האם יש מקום לפנות שוב לרופאת המשפחה?
האם זה מרמז על כך שמשהו לא תקין אצלי?
האם יש מקום לערוך בדיקות, לברר מדוע אני חולה כל כך הרבה?
תודה רבה ושבת שלום, יערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יערה
ד''ר יעל כוכבי20/02/2010שלום, יערה
בעונה זו של השנה ובעבודה עם ילדים בעיקר, אפשר להיחשף ולחלות בצורה שתארת.
קרוב לודאי מדובר ברצף של מחלות וירליות שאינן קשורות אחת לשניה.
זה יכול להסביר את הסימפטומים 0ואולי גם האנטיביוטיקה).
בכל מקרה, לא מזיק להתיעץ עם רופא המשפחה ולבקש הפנייה לבדיקות.
הרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)