מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקררותליאת22/02/2010
שלום רב
רצית להתיעץ .
התחלתי עבודה חדשה במשרד שבו יש הרבה דברים על המדפים שצוברים אבק והמשרד עצמו הוא קרקע חיצוני שסופג קור מבחוץ כל הזמן אז המשרד רוב הזמן קר (ברור שיש מזגן ומחממים אבל זה לא הפתרון ). מלפני חודשיים עד היום אני מתעסקת עם נושא ההתקררות לפני חודשיים זה התחיל מכאבי ראש, אחר"כ סינוזיט , מלא לחה תקועה , לקחתי אנטיביוטיקה עזר לי אבל עדיין נשאר לי לחה שכמה פעמיים ביום אני משתעלת וכמו נחנקת מהלחה שלא יוצאת . האם זה יכול להיות מהמשרד כי פחות או יותר מאז שהגעתי אני לא מצליחה להפטר מהליחה וכל הזמן נמצאת במצב של שיעול להוציא אותה ופשוט נמאס לי. בכל 30 שנות חיי לא היה מצב שהייתי חולה או מקוררת יותר משבוע בלבד. אשמח לתשובה ומה ניתן לעשות בנושא.
נ.ב היני מרבה לשתות הרבה תה ולוקחת סוכריות מנטה להרגעת השיעול עם יש צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות
ד''ר יעל כוכבי23/02/2010שלום, ליאת
סימפטומים ממושכים של גרוי דרכי הנשימה העליונות (נזלת, כאבי ראש, שעול, ליחה), יכולים לנבע מזיהומים עונתיים, אלרגיות, מזגנים (ריניטיס וזומוטורית).
כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה ואא"ג לגבי האפשרויות הנ"ל.
הרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)