מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברונכיט ללא הפסקהלי24/02/2010
שלום,שמי לי בת 17 וחצי
לפני שלושה חודשים התחלתי להשתעל,השיעול רק הלך וגבר ואיתו הגיעו גם ציפצופים וקושי בנשימה.לאחר שני צילומי ריאות שבהם יצא שהכל בסדר, החליט הרופא שיש לי אסטמה ונתן לי סימביקורט..אך השיעול רק הלך והחמיר ואיתו גם הציפצופים וקושי בנשימה והגיע עד ללילה במיון בגלל חום גבוה וקושי לנשום, מומחה ריאות שאליו הופננו קבע שאין לי אסטמה ושמדובר בברונכיט קשה. קיבלתי אנטיביוקטיקה- רוקסו למשך 10 ימים. אכן השיעול הלך והפסיק וגם הציפצופים אבל עם הפסקת השיעול החלו להופיע אצלי כאבים חזקים בצלעות בצד ימין ורופא המשפחה אמר שהכאבים הם בגלל השיעול הארוך שהיה לי. מהכאבים בצלעות אני סובלת למשך כ-שלושה שבועות ועכשיו שהכאבים בצלעות הולכים ונעלמים חוזר לי לאט לאט השיעול והציפצופים בריאות..צילום ריאות שנעשה לפני כשבוע- יצא תקין
בדיקת שעלת שנעשתה לפני חודש וחצי יצאה שלילית, גם מחלת הנשיקה..ספירת הדם בבדיקות יצאה קצת גבוה גם הכדוריות הלבנות.
אני מרגישה חסרת יכולת לחלוטין..
אין לאף אחד מושג מה יש לי...
אשמח אם תוכל לעזור ולתת לי קצה חוט לאיזה עוד בדיקות לפנות ומה לעשות...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונכיט ללא הפסקה
ד''ר יעל כוכבי25/02/2010שלום, לי
יתכן שעברת זיהום ע"י וירוס או ע"י חיידק שנקרא מיקופלסמה , שגרמו לשעול הממושך.
גם אדם שאינו סובל מאסטמה יכול לפתח לאחר דלקת בדרכי הנשימה "ברונכיט ללא הפסקה"
כלומר מצב כמו אסטמה , המתבטא ברגישות יתר של הסימפונות, ואז צריך לטפל כמו באסטמה, ע"י משאפים ואולי גם סטרואידים. הכאב בצלעות כנראה מהשעול.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)