מה עושים, אולי זה קנדידה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים, אולי זה קנדידה???
    איתן
    27/02/2010

שלוםן,
    בן 40, משקל גוף תקין, לא מעשן, לא שותה, חיים קצת לחוצים (איש הייטק וסטודנט).
    מזה חודש וחצי סובל מחולשה, תשישות ועייפות ובעיקר - חוסר יכולת לעמוד חזק על שתי רגליי וכן חוסר יציבות וש.מ בעמידה והליכה עם תחושת סחרחורת קלה - 24 שעות ביממה.
    ברפואה זה מוגדר כתוחושת ציפה, כאילו אני עומד על רפסודה.
    רק בשינה - שכיבה או ישיבה אני לא מרגיש את התופעות.
    חודש לפני תחילת תחושות אלה, היו לי כאבי ראש וכאבים בארובות העיניים ששללו תהליך תופס מקום או משהו מסוכן אחר בבדיקת MRI מוח שעשיתי.
    בדיקות דם תקינות לחלוטין (באמצע גבול הנורמה) לנוציא בדיקת B12 וחומצה פולית, שבגינן לוקח תוספי מזון וזריקות לשריר שנכון לרגע זה - ללא הטבה.
    בדיקת שמיעה - מצאה ירידה בשמיעה יחד עם טינטון באוזן שמאל בלבד, ממנו אני סובל מגיל 10.
    בדיקות א.א.ג שללו סינוסיטיס, בדיקה נירולוגית תקינה לחלוטין, בדיקת רופא עיניים תקינה לחלוטין.
    צריך השבוע לעשות בדיקת יציבות באסף הרופא.
    מאוד מודאג כי מאוד סובל מהסימפטומים של חוסר היציבות בעמידה והליכה, שמעסיקים את מוחי כל היום ועד כה - ללא אבחנה של מקור הבעיה.
    יש לך נסיון רב ואולי אף נתקלת במקרה דומה לשלי.
    חוץ מלנסות להרגיע אותי ולהגיד לי שמקור נפשי, מה אפשר עוד לעשות לדעתך????????
    האם ייתכן שזה וירוז ששוכן בגופי כבר חודשיים? אולי קנדידה?? משהו חמור יותר?
    תודה ושבוע טוב,
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים, אולי זה קנדידה???

הוספת תגובה

• מה עושים, אולי זה קנדידה???

ד''ר יעל כוכבי
    02/03/2010

שלום, איתן
    יש שאלה עם מהלך ממש זהה של "איתי" מלפני כשבועיים בפורום.
    יתכן שמדובר במהלך לאחר מחלה ויראלית : וסטיבוליטיס שהינה פגיעה זמנית באוזן הפנימית, למשל,
    טיפול באגיסרק (או בטהיסטין ) יכול להועיל,
    או שרמות ויטמין בי12 עדיין לא תקינות (חשוב לתקן אותן קודם לפני תיקון החומצה הפולית)
    לגבי "קנדידה" - קיימת אצל כולנו כחלק מהפלורה הנורמלית. (לרפואה האלטרנטיבית יש התייחסות שונה לכך, כפי ששמעתי ממטופלים שלי)
    הרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו