מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בצואהיקי28/02/2010
שלום,
בתקופה האחרונה יש לי דם בצואה.האם דבר זה יכול לנבוע מאכילת מאכלים אדומים שצובעים את הצואה באדום,כדוגמת רוטב עגבניות או פפריקה וגם אולי טיפה טחורים.
או שזה מצביע על דבר אחר?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את לא עונה לי ,?
יקי01/03/2010לא התכוונתי לצחוק או משהו...הלוואי שכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
אבי01/03/2010לא מתעלמים ממך, הרופאים כאן עונים בהתנדבות ולכן זה נעשה כשהם מתפנים.
בד"כ תוך יומיים-שלושה מקבלים תשובה.
בכל מקרה, עד כמה שידוע לי המאכלים שציינת אינם גורמים לצביעת הצואה באדום.
נשאלת השאלה, כמה זמן אתה סובל את זה ? האם כל יום וברצף ? האם המים באסלה אדומים או שיש על הנייר כתמים אדומים ?
כמובן שהתופעה שאתה מתאר יכולה לנבוע בעיקר מטחורים אך יכולה להגרם גם מפיסורה (סדק בפי הטבעת - אז מתלווים לכך גם כאבים) ולעיתים יכול להגרם גם ממחלות דלקתיות של מערכת העיכול וגידולים במערכת.
בכל מקרה, אם זה קורה לך כבר כמה ימים וברצף, עדיף לגשת ולהבדק אצל פרוקטולוג שיוכל בבדיקה קצרה לדעת אם אלו טחורים ואם כן בטיפול אחר לטפל בהם. (לא נעים, אבל לא נורא).
אם הוא לא ימצא כלום, יש להתייעץ עם רופא גסטרו שבטח ישלח אותך לקולונוסקופיה (לא ציינת בן כמה אתה).
ישנה אפשרות שייעצו לך ללכת קודם לרופא גסטרו ורק אח"כ לפרוקטולוג או לשניהם במקביל, כי עצם זה שיימצאו טחורים עדיין לא אומר שאין דברים אחרים.
בכל מקרה (מנסיון) כדאי לך ללכת להבדק, לרוב זה עניין של טחורים שניתנים לטיפול וע"מ להרגיע אותך לגבי מקור הבעיה.
רפואה שלמה
(ויתקנו אותי הרופאים אם אני טועה או מטעה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
ד''ר יעל כוכבי02/03/2010שלום לשואל ולמשיב
התשובה של "אני " כ"כ מקצועית וטובה, שאין לי מה להוסיף.
מי אתה "אני"? ד"ר פאנטום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)