שלום שוב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שוב!
    אלדד
    12/03/2010

לפני הכל אני מודה לך מאוד ד"ר כוכבי על תשובתך ונכונותך לעזור.
    ה"בעיה" שאני מדבר עליה היא גזזת שלדעתי לא מאובחנת ועלולה גם שלא להיות מאובחנת ובו בזמן גורמת לנזקים מהירים ובלתי הפיכים בדמות צלקות ונשירת שיער והגרוע מכל שגם חברתי סובלת מזה,דבר שלי מהצד קשה לראות..
    בכל מקרה הבנתי שהתרופה גריפולין יכולה לסייע וכן שעד לפני מספר שנים נחשבה למסוכנת אך לא עוד.
    אני חושש שיהיה קצת קשה לספר את כל סיפורי (שבאמת ארוך ומורכב) כך על רגל אחת ומאידך בפגישות פרונטליות עם רופאים אני נתקל בקוצר רוח תחת מעטה של פרקטיות דבר המביא לתיסכול.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שוב!

הוספת תגובה

• אלדד

ד''ר יעל כוכבי
    14/03/2010

שלום אלדד
    גזזת בראש ניתן וצריך לאבחן במעבדה ורק אחר כך לקבל טיפול מתאים, מרופא עור .
    זה באמת מתסכל כשאין תקשורת טובה , במיוחד כשמצפים לעזרה ולהקשבה.
    אבל האמת היא שהרבה רופאים עובדים בלחץ זמן לא סביר (נכון שלא מצדיק ... אבל זה המצב).
    מהצד שלי, זה עוזר אם המטופל מתמקד במה שמפריע לו , במסגרת הזמן שיש, ואז אפשר לקבע
    פגישה ממושכת יותר אם נשארו עוד בעיות (או לקבע מראש פגישה ממושכת יותר).
    בנוסף, אולי תוכל לשתף אותנו בפורום זה בסיפורך הארוך והמורכב , כך שנוכל להתייחס ואולי "לנווט" אותך לפתרון ? ואולי תקבל התייחסות מסייעת גם ממשתתפי פורום אחרים?
    הרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו