מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןדביר12/03/2010
שלום רב,
אני בן 27 ,סובל מהאילובקטר קרוב ל3 שנים,ביצעו לי לפני שלוש שנים אנדוסקפיה גילו אילובקטר ברמה גבוהה,דלקת בקיבה ודלקת בתריסיון .קיבלתי טיפול משולש.לאחר כמה חודשים שוב קיבלתי.ולאחר שנה שוב קיבלתי.והשנה קיבלתי פעמיים אפילו שלוש פעמים במשך החצי שנה האחרונה.כחודשיים ויותר אני נוטל באופן קבוע אומפרדקס.לאחרונה במשך שלוש שבועות אני סובל מכאבי בטן תחתונה .כאבים חזקים.ובמיוחד לאחר כל ארוחה .רוצה לדעת האם יש מצב שצריך לעשות קונדסופיה? ללכת לקבל הפנייה לגסטרו? הייתי אצל הרופאת משפחה והיא אמרה לי לחכות לראות אם זה יסתדר לי ברגע שאקח עוד את החיידק הטוב פריבודיקה (כדורים חיידקים טובים) .אבל זה נראה לי שלא יחלוף מעצמו אם זה כבר ככה שלוש שבועות.אני לא יודע אם זה הקיבה ככה או שזה המעיים.כי כואב לי הבטן תחתונה.בייחוד לאחר שאני מסיים לאכול ואפילו כמה שעות לאחר מכן.מה כדאי לעשות? אני מפחד שלא יהיה לי כיב פיטי חס וחלילה או חסימה או משהו. יציאות יש לי יציאות רגילות לא שלשול.אין צרבות כבר,רק כאבי בטן חזקים ומפריעים אשמח לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן והליקובקטר
ד''ר אלכסנדר קינג14/03/2010שלום רב,
יש לכ- 50% של האכלוסיה את החידק הליקובקטר ולפעמים יש כאבי בטן ויש את החיידק הזה אבל אין קשר ביניהם.
האם באנדוסקופיה שעשית מצאו כיב? או רק החיידק?
האם האומפרדקס עוזר?
אני מציע לפנות לרופא גסטרו להערכה נוספת. אולי יש עוד אבחנות? למשל non-ulcer dyspepsia?
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)