הסיפור שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיפור שלי
    אלדד
    17/03/2010

תחילה ברצוני להודות לך ד"ר כוכבי על התייחסותך והתעניינותך!
    אנסה לתמצת כמה שאפשר אך הסיפור שלי ארוך ורווי בפרטים.
    לפני 10 שנים לערך בהיותי בן 15 ענדתי שרשרת של כלב (טעם רע של מתבגר) ולאחר זמן קצר הופיעו לי פטריות מגרדות בצווארי שעם הזמן התפשטו לכל הגוף בדמות קרחות וגרד עז עד כדי דימום.
    פניתי לרופאת עור שנתנה לי שמפו ניזורל וכך הגרד שכך אך עם זאת עדיין צצו קרחות חדשות מעת לעת.
    עם השנים הפטריות קיבלו גוון דומה לגוון העור שלי ולכן לא הטרידו אותי (חשוב לציין שהתחילה לי נשירה חזקה מהראש וכן קשקשת קבועה בראש),אך הטרידה אותי מאוד העובדה ששיערי נושר וכן הצטלקויות בפניי שלא באו על רקע אקנה ולא הבנתי למה זה קורה לי.
    בגיל 18 הכרתי את החברה הראשונה שלי ולאחר זמן מה שיערה נהיה דליל וגם החלה לסבול מצלקות והתחלתי להרהר באפשרות שיש קשר בין השניים(הופיעה לה גם פטרייה אדומה בעורף).
    רופא עור שפניתי אליו היה חסר סבלנות ופטר אותי במשפט:"אם לגבר וגם לאישתו יש סרטן זה אומר שזה מידבק?"
    כך נאלצתי לצפות מהצד בתופעות שעברו על חברתי ועליי,עד שהחלטתי לברר את העניין.
    קראתי המון וחיפשתי משהו שיזכיר והגעתי למסקנה בלתי נמנעת שזו גזזת(הן מבחינת התסמינים וההשלכות והן מבחינת אפשרות ההדבקה שלי ושל חברתי).
    בקשר השני שלי לפני שלוש שנים כבר פחדתי שאדביק את החברה וסיפרתי לה את הסיפור שלא עשה עליה יותר מדיי רושם,אמרתי לה שאם בקרוב יופיע אצלה הסימן האדום בעורף(טבעת אדומה עם קשקשים) אזי היא גם נדבקה.
    לאחר פרק זמן קצר אכן התגלה הסימן האדום ולאחר מכן גם הנשירה וההצטלקויות הופיעו.
    לחברה לא היה אכפת מדיי ואמרה שלה זה לא חשוב אך לי זה מאוד הפריע ובפרט כשזו הפעם השנייה וכן שהרגשתי חסר אונים בנידון.
    לפני חודש וחצי הכרתי את חברתי הנוכחית וכל הסיפור חזר על עצמו (כולל את האזהרה מהסימן בעורף והגעתו וכלה בנשירה והצטלקויות).
    פניתי לרופא לבדיקה לגזזת וביופסיה שלצערי מלווה ברשימת המתנה ארוכה וכן לקחתי את חברתי לאותו רופא באופן פרטי.
    שילמתי לו 500 שקל הוא מיאן להקשיב ולענות על שאלות כך שהמומחיות שלו ושל רבים מהרופאים הינה בגדר חרב פיפיות וכתוצאה מקרי קצה נדחים על הסף.
    כרגע אני חסר אונים לחלוטין ונאלץ שוב לצפות בחוסר אונים במתרחש..
    אשמח לתגובתך ד"ר כוכבי.
    בברכה אלדד.
    נ.ב
    ישנם פרטים שהחסרתי בכדי לא להלאות בפרטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסיפור שלי

הוספת תגובה

• גזזת

ד''ר יעל כוכבי
    18/03/2010

שלום , אלדד
    גזזת הינה מחלה מדבקת מאד, המועברת מבעלי חיים לאדם ומאדם לאדם. אני אמנם לא רופאת עור ולא ראיתי את הנגעים, אבל הסיפור שלך אפשרי, להבנתי. אבל,לא ברור לי איך ב10 שנים לא נעשתה בדיקה לאימות או שלילת המחלה. אם זו אכן גזזת , ישנן תרופות שירפאו אותה, שגריפולין היא אחת מהן.
    תלחץ לבצע את הבדיקה בהקדם.
    הרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו