מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיפות בערב במיוחדחנן18/03/2010
שלום ד"ר.
אני בן 60 ומהעבר שלי 2 אוטמי שריר הלב .
שמתי לב שאני נהיה עייף מאוד לאחר ארוחת ערב במיוחד וחייב לנמנם כחצי שעה כמו כן זה קורה לי לאחר פעילות גופנית הליכה של שעה בערב בלבד .
בדיקת מאמץ תקין .מאוזן תרופתי ללא כאבים בחזה, בדיקות דם כלליות תקינות .
מה דעתך , למה זה קורה לי רק בערב .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיפות בערב
ד''ר יעל כוכבי20/03/2010שלום לירון
האם גם יש קושי בנשימה או רק עייפות? האם זו תלונה חדשה? כמה זמן זה נמשך?
חשוב לדעת מה תפקוד הלב (אקו לב).
ואילו תרופות אתה נוטל?
אלו הדברים החשובים, בשלב ראשון.
בהנחה שהם בסדר, אפשר להתייחס בהמשך לסיבות נוספות (הפרעות בשינה? ירידת סוכר?)
הרבה בריאות.
אשמח לעדכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
חנן20/03/2010ד"ר .
אין קושי נשימה , רק עיפות , אם אני מנמם מעט העיפות עוברת ואני כמו חדש , האקו בסדר מלבד פגיעה לא משמעותית בגלל האוטם .
לוקח : אספרין , נורמיטן , ליפיטור + איזיטרול .
וגם כדור לבלוטת התריס .
הסוכר בצום 110 לאחרונה .
התופעה הזו לא חדשה והתחלתי להתיחס אליה יותר בזמן האחרון כי היא קיימת רק לאחר מאמץ בלילה כאשר אני אוכל כשעתיים לפני כן .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)