מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלעותדביר30/03/2010
לצוות שלום רב,
רוצה להתייעץ איתכם,במשך שנה וחצי - שנתיים יש לי כאבים לסירוגין בנקודה מסויימת בצלעות,לא קיבלתי שום מכה,מה שכן ,אני בנאדם שלוקח ללב,וסובל משרירים תפוסים בצוואר ובצד השמאלי כבר תקופה. רוצה לדעת האם יכול להיות שהכאב של הצלעות הוא הקרנה של החזה או אפילו מהצוואר ? בעת נגיעה קיים כאב,אבל גם כאב בנגיעה קיים בצד ימין באזור שלא מרגיש אותו כלל.רק בזמן שאני נוגע .בעת התמתחות קיים כאב בצלעות בצד שמאל גם כן.האם אפשרי שזה כאב פסיכולוגי ? או שצריך לבדוק אם זה לא משהו פנימי למרות שאני זוכר שלא קיבלתי שום מכה.אם בכלל הגיוני שזה משהו פנימי ,כי אני כבר סוחב את זה שנה וחצי.ואם היה משהו פנימי היתי אמור להרגיש זאת ממזמן,אודה לתוגבה אבשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלעות
ד''ר יעל כוכבי01/04/2010שלום, אבישי
כאב באיזור הצלעות יכול לנבוע מכל אחת מהסיבות שציינת.
רגישות מקומית במגע מעידה בד"כ על בעיה במבנה חיצוני: צלע, עצב, שריר .יתכן שמקור הבעיה
בצואר. בדיקה פשוטה ע"י רופאך יכולה להביא לאבחון.
הרבה בריאות וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)