מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום, כאבי גרון ושרירים, מה עושים?איתן31/03/2010
חג שמח,
לפני יומיים התארחתי בליל סדר אצל חברים בדרום.
יש לצין שכבר הלכתי אליהם עם קצת כאבי גרון, לא לבוש היטב, ושהיה שם קור כלבים שחדר לי לעצמות כי הם גרים בוילה פתוחה.
חזרתי הביתה והרגשתי קצת חום.
כרגע, יש לי חום 37.6 בלי כדורים, כאבי שרירים בכל הגוף, כאבי גרון מאודדד חזקים (למרות שאין לי שקדים אותם הוצאתי בניתוח).
אני בן 40 ומערכת החיסון שלי ממש חלשה.
לפני מס' ימים סיימתי אוגמנטין 500 מ"ג כפול 3 וארקסיה עקב דלקת בכף הרגל (או תגובה אלרגית לפול שאסור לי לאכול)
כרגע, רוב היום יישן בלבוש חם ועדיין מאוד קר לי.
האם יש טעם ללכת לרופא?
האם ייתכן שפעת חזירים או שפעת רגילה במעבר בין עונות או שזה סתם התקררות?
מה ההמלצה לעשות?
תודה וחג שמח,
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתן
ד''ר יעל כוכבי01/04/2010שלום, איתן
לא ברור לי למה כוונתך שמערכת החיסון שלך ממש חלשה ? והקשר לרגישות לפול?
יתכן שמדובר שמחלה וירלית כגון שפעת . כדאי להבדק, במיוחד לנוכח מחלות רקע.
בריאות שלמה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)