כאב בצלע והתרגשות - תסמין פיזי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בצלע והתרגשות - תסמין פיזי
    דביר
    07/04/2010

לד"ר שלום רב,

יש לי 2 בעיות שאשמח מאד לקבל תשובה עלייהם ,מקצועית.
    שרוי באמצע שנות ה20 בחיי.בעיותיי הם :

ה1 ) אני סובל מכאבים בצלעות רק בצד אחד ,צד שמאל,באזור מסויים,לעיתים זה מורגש לי כמו דקירה,אם אני מתכופף או מתמתח.בעת מגע יש לי כאב כמובן וגם בצלע השניה בצד ימין,לא נראה לי שזה ממכה.כי לא קיבלתי ולא התקררות כי זה היה אמור לעבור לי,רוצה לדעת האם זה יכול להיות ממתח נפשי? או שזה יכול להיות הקרנה של הצוואר,או אפילו הכתף ושרירי חזה לכיוון .סליחה על הכל כך פירוט כי אני רוצה לדעת מה זה (-: { הרופא משפחה לא מייחס לזה חשיבות ואומר לי לשאול אורטופד .האורטופד אומר לי אולי קיבלת מכה } .אבל זה יותר מחצי שנה ולא קיבלתי מכה.

ודבר שני בעת שאני מתרגש וזה קורה לי מהר מאד שהגוף מגיב ,אני מרגיש דפיקות לב ואת הראש מקבל זיעזוע .כמו מלצתיים עושים לי אם כל הגוף.לא מצליח להרגיע לא אם אקמול ולא אם וולריאן,וזה מאד מאד מפריע .האם יש דרך לשתק את התגובה הזו של הגוף להתרגשות?

בברכת שבוע טוב ותודה על המענה מראש
    עידן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 2 בעיות

ד''ר אלכסנדר קינג
    11/04/2010

שלום.

1. מכאבים בצלעות/חזה: כן, זה יכול להיות כל הדברים שאמרת

2. לגבי "דפיקות לב ואת הראש מקבל זיעזוע": צריך לבדוק בדיוק מה זה במרפאה. אין אפשרות להציע פתרונות לתלונה כזאת במסגרת הפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו