מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה לי?חן11/04/2010
שלום,
אני בת 25, בריאה בדרך כלל.
לפני כשבועיים שלושה, התחלתי להרגיש דקירות עזות בחזה בצד שמאל ולעיתים רחוקות גם בצד ימין. ניסיתי להתעלם מזה, חשבתי שאולי זה תופעות של הפסקת עישון, אך זה לא פסק.
כמו כן זה מלווה בסחרחורות וכאבים בחלק האחורי של הראש.
השבוע האחרון הדקירות בחזה פסקו, כאבי הראש נמשכים והסחרחורות.
בשלושה ימים האחרונים יש לי כאבים חזקים לאורך כל עמוד השדרה, כמו כן מורגשת חולשה בברכיים וביידים. כשאני יורדת במדרגות הרגליים ממש רועדות כאילו לא יכולות להחזיק אותי.
אין לי מושג מה קורה לגוף שלי:(
אין שום סממן אחר של שפעת, אז אני אל חושבת שזה שפעת.
הרופאה שלחה אותי לעשות בדיקת עיניים (שיצאה תקין לחלוטין), ובדיקות דם, אני עדין מחכה לתוצאות.
היום החולשה פשוט נוראית, והכאבים בעמוד השדרה מחלישים אותי לחלוטין.
יש לי תור לרופאה שוב רק ביום שלישי.
אני צריכה לחכות בסבלנות או להתחיל להלחץ וללכת למיון או משהו?
תודה רבה:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
ד''ר יעל כוכבי13/04/2010שלום לך, חן
ראשית, מצוין שהחלטת להפסיק לעשן. סימפטומים של הפסקת עישון : כאבי ראש, אי-שקט, קשיים בריכוז, ירידה בלחץ הדם, תיאבון מוגבר ונדודי-שינה, יכולים להמשך עד 6 שבועות !
יתכן שזה מסביר חלק מהסימפטומים שלך.
אם הסימפטומים נמשכים, אני ממליצה הערכה נוירולוגית מדוקדקת.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
חן13/04/2010הי,
טוב, תוצאות בדיקות הדם תקינות לחלוטין.
יש לי חולשה נוראית בגוף, מדי פעם סחרחורות וכאבי ראש, חולשה בברכיים וכאבי גב צוואר.
הרופאה שלחה אותי לקבוע תור לאורטופד ונוירולוג.
שמעתי שיש מחלה בשם קנדידה שיכולה להראות כמו הסימפטומים האלה.
(גם יש לי תחושת רעב בלתי מוסברת, בעבר סבלתי מהליקובקטר פלואוריד)
אם הבדיקות דם יצאו תקינות זה אומר שאין סיכוי שיש לי קנדידה?
התורים לאורטופד ונוירולוג עוד מלא זמן, ובינתיים אני פשוט לא יכולה לתפקד:(
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
קרן16/04/2010את הולכת לחדר כושר ? ..ייתכן ויש סוג של לחצ עצבי באזור החוליות שבגובה הזה
כנראה שעשית תרגיל בחדר כושר שגרם לזה ( תרגיל לשרירי חזה ?? ..ייתכן ושריר החזה גם נתפסו לך
כל ההולכה העצבית שלנו עוברת דרך עמוד השדרה אז זה יכול להשפיע גם על הרג ליים
תלכי לכרופרקט הוא ישחרר לך את הלחץ כבר בפגישה אחת ותראי אם יש הבדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)