מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה כל הזמןשימשית15/04/2010
כבר מעל שלוש שנים, אני חולה בתדירות גבוהה במחלות וירליות. זה מתבטא לרוב בכאבי שרירים, כאב ראש, לפעמים קצת כואב הגרון, עייפות נוראית וחולשה. יומיים שיא שאני צריכה לשכב, ועוד כמה ימים של עייפות עד שזה עובר. כמה ימים מרגישה טוב, ואחר כך שוב פעם חולה. בנוסף סובלת מהרפס וגינלי שכבר חודשים ארוכים לא רוצה לעבור בכלל, לכן אני לוקחת זובירקס קבוע.
הייתי אצל אימונולוג שאמר שמערכת החיסון שלי בסדר. זה היה מזמן, כאשר תדירות המחלות היה פעם בחודש. עכשיו זה כל שבוע. בדיקות הדם תקינות. בדקו לי כל מיני וירוסים ואין לי את הוירוסים שבדקו. לאן עוד אני יכולה ללכת? גם רפואה אלטרנטיבית לא עוזרת לי.
ישנם סימנים מקדימים לכך שאני הולכת להיות חולה- פתאום יש לי צמרמורת וקור בגוף. ואז אני יודעת שלמחרת אני חולה. או שיש לי שיעול קל יום קודם. או פתאום יש לי עייפות נוראית, ואז כמה שעות אחר כך, יש כבר כאבי שרירים ותחושת מחלה. אני כבר מותשת.
בבדיקת רוק שעשיתי דרך דר' יפה, הוא אמר שבלוטת האנדרנל מפרישה 1 יח' במקום 20. ואז מערכת החיסון חלשה. לא יכולים לראות זאת בבדיקת דם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולה כל הזמן
ד''ר יעל כוכבי24/04/2010שלום, שימשית
האם יש עליות חום בארועים שתארת?
אם כן, כדאי להתיעץ עם מומחה למחלות זהומיות.
לגבי הבדיקה ברוק- לא ידוע לי שנעשית בקופות. אפשר לבדוק את תפקוד האדרנל ע"י בדיקות דם ושתן.
בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)