חולה כל הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה כל הזמן
    שימשית
    15/04/2010

כבר מעל שלוש שנים, אני חולה בתדירות גבוהה במחלות וירליות. זה מתבטא לרוב בכאבי שרירים, כאב ראש, לפעמים קצת כואב הגרון, עייפות נוראית וחולשה. יומיים שיא שאני צריכה לשכב, ועוד כמה ימים של עייפות עד שזה עובר. כמה ימים מרגישה טוב, ואחר כך שוב פעם חולה. בנוסף סובלת מהרפס וגינלי שכבר חודשים ארוכים לא רוצה לעבור בכלל, לכן אני לוקחת זובירקס קבוע.
    הייתי אצל אימונולוג שאמר שמערכת החיסון שלי בסדר. זה היה מזמן, כאשר תדירות המחלות היה פעם בחודש. עכשיו זה כל שבוע. בדיקות הדם תקינות. בדקו לי כל מיני וירוסים ואין לי את הוירוסים שבדקו. לאן עוד אני יכולה ללכת? גם רפואה אלטרנטיבית לא עוזרת לי.
    ישנם סימנים מקדימים לכך שאני הולכת להיות חולה- פתאום יש לי צמרמורת וקור בגוף. ואז אני יודעת שלמחרת אני חולה. או שיש לי שיעול קל יום קודם. או פתאום יש לי עייפות נוראית, ואז כמה שעות אחר כך, יש כבר כאבי שרירים ותחושת מחלה. אני כבר מותשת.
    בבדיקת רוק שעשיתי דרך דר' יפה, הוא אמר שבלוטת האנדרנל מפרישה 1 יח' במקום 20. ואז מערכת החיסון חלשה. לא יכולים לראות זאת בבדיקת דם?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה כל הזמן

הוספת תגובה

• חולה כל הזמן

ד''ר יעל כוכבי
    24/04/2010

שלום, שימשית
    האם יש עליות חום בארועים שתארת?
    אם כן, כדאי להתיעץ עם מומחה למחלות זהומיות.
    לגבי הבדיקה ברוק- לא ידוע לי שנעשית בקופות. אפשר לבדוק את תפקוד האדרנל ע"י בדיקות דם ושתן.
    בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו