כאבים וגרד, נגעים על העור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים וגרד, נגעים על העור.
    סרטן?
    22/10/2007

מזה כשבועיים אני סובלת מגרד מטריד בגוף, הוא מתרכז בגב, בחזה, ולאורך עצם החזה. כמו כן אני חשה כאבים (גם בלחיצה ובנגיעה) בעצמות החזה ולאורך בית החזה מתחת לבית השחי. אציין כי מתחת לבית השחי הופיעו שתי גבשושיות ורודות ומגרדות מאד. הן שורפות וכואבות בנגיעה. (במישוש פחדתי שמדובר בגוש תת עורי, אולם מדובר בבליטה, כמו נגע גבשושי מעל העור). חברה עם רקע רפואי אמרה לי שיתכן שמדובר בסרטן שד, או בסרטן מסוג הודג'קינס. (אציין שאני בת 42). האם עלי לחשוש מסרטן? האם יתכן שמדובר בבעיות הורמונליות? אם כן, מהם הנגעים הוורודים והמגרדים, ומהם הכאבים בעצמות החזה? אציין כי גם בבית השחי השני אני חשה אי נוחות וגרד, אולם לא כמו בשני.
    האם עלי לרוץ לרופא? אני מתה מפחד. וגם בעלי כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים וגרד, נגעים על העור

ד''ר גרי בלומברג
    22/10/2007

שלום

התלונות שלך יכולות להיות מכמה סיבות, כולל סרטן. אבל הסיכוי לסרטן אינו גבוה. אין אפשרות להתקדם באבחנה ללא בדיקה גופנית. פני - אין צורך לרוץ - לרופא/ת המשפחה שלך וסיפרי את הכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראית סיבה לדאגה

פרופ' אליעזר קיטאי
    22/10/2007

התופעות שתארת אינן התופעות הקלאסיות של סרטן השד או לימפומת הודגקין. מאידך יש סיבות רבות מאוד לא סרטניות לתונות כאלו. אין סיבה לדאגה אך כמו שד"ר בלומברג ענתה גשי לרופא להבדק ולהסיר הספקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו