מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר למדידת לחץ דםעופרה28/04/2010
שלום,
אני חולת סוכרת ומטופלת בראסילז לאיזון לחץ הדם, לפי הבדיקות הביתיות שאני עושה מדי יום מצב לחץ הדם שלי תקין.
יחד עם זאת, אני מעוניינת לדעת מתי אמורה להידלק לי נורה אדומה? מתי אני אמורה לראות שלחץ הדם שלי חורג ממה שמותר?
חברה שלי אמרה לי שיש סטיה של כ-10% למד לחץ הדם. האם זה נכון? האם אני צריכה לקחת החשבון זאת בבדיקות? על איזה מכשיר את ממליצה?
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתר לחץ דם וסוכרת
ד''ר יעל כוכבי29/04/2010שלום , עופרה
ערך האיזון של לחץ-הדם בסוכרת נקבע למתחת ל130 על 85.
במדידה ביתית, הערכים יכולים להיות נמוכים בכ5-10 אחוז לעומת מדידה במרפאה , עם מכשיר
כספית. חשוב לקחת את המכשיר למרפאה ולהשוות למדידה במרפאה, לכייל את המכשיר באופן תקופתי ולהקפיד על כללי מדידה נכונים: מנוחה כ-10 דקות (מפעילות, קפאין, שיחת טלפון, סיגריה),
ישיבה, היד הנמדדת בגובה הלב, שרוולית בגודל מתאים, מדידה ביד עם הערכים הגבוהים יותר.
ישנם בשוק מכשירים רבים ואמינים. אני בד"כ ממליצה לרכוש את המכשירים היקרים יותר עם
ההנחה הגבוהה יותר בקופות, עבורם יש אחריות לתקופות ארוכות יותר ומעבדות שירות זמינות.
בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)