מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה - כאבי גרוןדביר30/04/2010
לצוות שלום רב,
אני בשנות ה20 לחיי,במשך חודש ומעט יותר יש לי כאבי גרון,כאבים בבליעת רוק.
אפצי ללא הפסקה,ומעט נזלת .כדורי מציצה לא עזרו לי,רופא אף אוזן הפנה אותי
.נשלחתי לבדיקה אצל
רופא אלרגיה שאליו עדיין לא הגעתי,התור בעוד חודש.
במהלך היום התחיל להיות לי גירוי בגרון והרגשה של קשיי נשימה.
עם כאבים בחזה.אני לא יודע אם זה התקררות או שזה דלקת של הגרון
אני חודש עם הכאבי גרון שלא עוזבים אותי.
מה אפשר לעשות בנידון? והאם הכאבי גרון ואודם בגרון יוצרים מצב של קושי נשימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון חודש
ד''ר אלכסנדר קינג01/05/2010כאבי גרון חודש מעלה כמה אופציות.
דלקת גרון חיידקית? האם עשית משטח גרון?
רפלוקס של אוכל מטריד את הגרון. אפשר לקחת LOSEC
בעקבות בדיקה שלך אצל רופא אא"ג אז ניתן להיות רגוע שהלוע תקין (אם הרופאה כן הסתכל בלוע עם מראה).
זה נשמע משהו אלרגי ואני שמח שיש לך תור לרופא אלרגלוג
ביתניים לפי התלונות שלך יש מקום לפנות לרופא משפחה ולקבל הקלה (ונסיון טיפולי) עם כדורי אנטי-היסטמינים, כגון לורטידין, טלפאסט, אריוס וכדומה. לפי שיקול הרופא יש מקום לספריי עבור האף ו/או טיפות עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - לאחר ביקור במרלמ
דביר01/05/2010שלום רב,
הייתי אתמול בערב בביקור אצל מרל"מ
לאחר שהתלוננתי על כאבי גרון ומחנק בגרון,כולל ליחה ואפצ'י.
קיבלתי אנטיבוטיקה בשביל המוגלה שיש לי בגרון {מוזר לי שאני לא רואה בכלל אודם } אבל כן יש לי כאבים חזקים.הרופא אמר שהמצב לא טוב,שיש לי ריחושחשים קולות בריאות.לא הבנתי האם זה אומר שזה בסקנס/סימפונות האם זה אותו דבר או לא? שריאות זה משהו אחר. האנטיבוטיקה שקיבלתי בבית מרקחת אמרו לי שעה לפני האוכל.. האנטיבוקטיה היא פן רפא אי ק
pen rafa uk - 500 mg .
האם זה הגיוני שאנטיבוטיקה הזו תהיה שעה לפני אוכל ולא בדיוק ההפך אחרי אוכל? קיבלתי גם אומפרדקס שאת הכדור הזה אני כבר מכיר .אפשרי לקחת אותו חצי שעה לאחר האנטיבוטיקה ?
האם המחנק בגרון יכול לבוא כתוצאה של הליחה ,או שזה בגלל המוגלה? {לא רואה כלל אודם או תפליט לבן בגרון} .בין היתר יש לי חולשה והחלו גם כאבי ראש.
אשמח לתגובה
אייל
בתודה .אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר אלכסנדר קינג08/05/2010שילוב של רפפן ואופרדקס נשמע הגיוני.
מינונים נשמעים הגיוניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)