לימפוציטים נמוכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימפוציטים נמוכים
    חגי
    02/05/2010

לאחר שהתיעצתי עם אחד הרופאים בפורום בדצמבר האחרון בנוגע לרמה נמוכה של לימפוציטים בבדיקות הדם(2.0בבדיקה הראשונה ולאחר שבוע בבדיקה השניה 1.7) שעשיתי ויעצת לי ללכת לרופא המשפחה ולבקש ממנו בדיקות ספציפיות לגילוי זיהומים חידקים או נגיפים
    כמו כן עליי לציין שהיתה לי באותה תקופה התפרצות של HSV1 בכבד(תפקודי כבד יצאו בבדיקה הראשונה גבוהים מחוץ לנורמה ובשניה בנורמה אך עדיין גבוה)ובפין ואין לי מושג איך זה צץ כי לא קימתי יחסי מין באותה תקופה
    כמו כן עליי לציין שעברתי תקופה מתוחה וקשה במשך 5 שנים ואחותי נפטרה בפתאומיות
    עשיתי בדיקת hiv וצהבת-נגיפית A B ו-C ועגבת והן יצאו שליליות
    בדיקת HSV1 יצאה: HIGH-POSITIVE וHSV2 יצאה שלילי
    עוד התברר לי כי נדבקתי בעבר בCMV ו-EBV
    איזה עוד בדיקות אני חייב לעשות כדי לדעת על מצבי???
    ולמה רמת הLUMP שלי נמוכה להוריי המבוגרים ולאחותי חולת הסוכרת הערכים יותר גבוהים ממני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימפוציטים נמוכים

הוספת תגובה

• ל

חגי
    02/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימפוציטים

ד''ר יעל כוכבי
    03/05/2010

שלום , חגי
    יש שאלה זהה בחודש הקודם של שלומי (הרפס, עזרה) , עליה כבר עניתי .
    ללימפוציטים נמוכים סיבות שונות , לפעמים זו ירידה יחסית, עקב עלייה בשורות אחרות של תאים לבנים.
    למה אתה מתכוון בLUMP ?
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו