שאלה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה....
    קארין
    22/05/2010

בלילה ישנתי והתעוררתי קופאת מקור ישנתי ללא שמיכה,והמזגן דלק על טמפרטורה נמוכה בעוצמה גבוהה וגם המאוורר ישירות אלי(ישנתי אצל דודים אז הם השאירו את זה דולק)הייתי ללא שמיכה במשך שעתיים כל הרוח הזאת הייתה עלי התעוררתי והייתי כולי רועדת,התעטפתי בשמיכה ושמתי עוד חולצה,אני מרגישה פתאום כאב גרון וחולשה והגוף כואב לקחתי סטרפילס לגרון .מה עוד עלי לקחת כדי למנוע התפרצות השפעת וההתקררות...????יש לי אקמול צינון ושפעת האם לקחת????ואיזה נזק יכול להגרם כתוצאה מהמצב הזה??אודה על העזרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה....

הוספת תגובה

• לשון תחת מזגן

ד''ר אלכסנדר קינג
    22/05/2010

שלום
    לישון תחת מזגן זה לא נעים ויכול לגרום לצמרמורת של קור.
    אם יש לך פתאום כאבי גרון וחולשה בכל הגוף זה יכול להיות סתאם הרגשה של הקור או זה יכול להיות וירוס למשל. עשית טוב שלקחת משהו להרגיש יותר טוב. אם הייתי יודע מה "לקחת כדי למנוע התפרצות השפעת וההתקררות" הייתי בן אדם מאד עשיר. אם את/ה בן אדם סה"כ בריא לא צפוי נזק ממה שתיארת, אלה אם כן ממש מדובר בטמפרטורות נמוכות מאד ואז תהיה לך היפות'רמיה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו