סימפטומים מלחיצים ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים מלחיצים ביותר
    מיכל
    10/06/2010

ערב טוב
    לפני יותר משבועיים חשתי עייפות וחולשה נוראית. בצעתי בדיקות דם . מעבר לכולסטרול גבוה, שאר הבדיקות תקינות. הרופאה העירה את תשומת ליבי שבשקיעת דם EsR תוצאה 39 היא גבולית.
    לאחר שבוע החל חום נמוך בשעות הערב [ 37.2-37.5] לגבי זהו חום משום שבדרך כלל הנורמה 35.6 בנוסף לכך החלו לי כאבים בשולי הבטן בצד ימין. פניתי לרופאת נשים , שהיססה רבות אם לתת לי אנטיביוטיקה לאור הרגישות בשחלה , וחשש לדלקת באגן. קיבלתי אוגמנטין 875 מ"ג פעמים ביום ועוד כדור אחד דוקסילין למשך 7 ימים. התחלתי את הטיפול ביום שני בערב. החום עולה מידי ערב . בנוסף לכך אני חשה היום כאילו אני הולכת להיות חולה: כאבי צוואר . ראש, גרון. ועייפות נוראית.
    מה לדעתך יכול להיות המצב בו אני נתונה. ברצוני לציין שאני אדם חרד מאוד. וכל מה שיש לי בראש זה סרטן דם.
    תודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימפטומים מלחיצים ביותר

הוספת תגובה

• תלונה שלך

ד''ר אלכסנדר קינג
    12/06/2010

לפי מה שאמרת מדובר בדלקת באגן. pelvic inflammatory disease
    מחלה לא נעימה. אם עשו לך שקיעת דם אז ככל כנראה גם עשו לך ספירת דם. אם היה סרטן דם אז היו רואים משהו חריג מאד בספירת דם. זה סוג של החריגות שהמעבדה מתקשרת לרופא בטלפון נייד שלו ב- 22:00 בלילה, לפחות בקופ"ח מכבי(!)
    דלקת באגן היא פי 1000 יותר שכיחה מסרטן דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו