הרדמות איברים בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמות איברים בלילה
    yaya
    13/06/2010

בחודש האחרון מתרחשת לי תופעה של הרדמות איברים תוך כדי השינה
    1. לפני כמה ימים נרדמה לי רגל שמאל. הי א נרדמה כ"כ חזק באופן כזה שכשקמתי וניסיתי ללכת עליה איבדתי שיווי משקל , נפלתי ונחבלתי די חזק
    2. לפני חודש בערך נרדם לי האף ( כן , האף!). קמתי בבהלה וע"י גירוד חזק שלו זה חלף
    3. כמ כן נרדמות לי כפות הידים באופן קבוע אולם לכך אני מיחסת את העובדה שאני בד"כ ישנה עליהן ולכן זה קורה.
    מה התופעות של הרדמות הרגלים והאף אומרות? האם יש לכך חשיבות רצינית. אציין כי יש לי בעיות גב וצואר האם הדבר קשור?
    אשמח לקבל תשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרדמות איברים בלילה

הוספת תגובה

• הרדמות איברים

ד''ר יעל כוכבי
    14/06/2010

שלום לך,
    שנויים בתחושה (פראסטזיה) יכולים לנבוע מבעיה בעמוד-השדרה, פגיעה עצבית עקב חוסר ויטמין בי12 למשל , בעיות הורמונליות ומטבוליות, למשל סוכרת.
    סה"כ יכולות להיות סיבות רבות, ועם בדיקה נוירולוגית מדוקדקת, EMG ובדיקות עזר , אפשר להגיע לאבחנה וטיפול מתאימים.
    בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ya ya
    15/06/2010

תודה על תהגובה המהירה
    אכן אני סובלת מבעיות גב. אובחן לי ספונדילוליזיס. האם יתכן שהרדמות האיברים קשורה לבעיה זו. אציין כי אני די סובלת מכרבי גב, ברקיים וכפות רגליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמות איברים

ד''ר יעל כוכבי
    17/06/2010

שלום לך,
    בעקרון כן, תלוי בגובה החוליה ובדרגת הפגיעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו