להחליף גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להחליף גלולות
    שירלי
    17/06/2010

הייתי אצל רופא נשים לפני 6 חודשים ובקשתי גלולות כדי לקיים יחסי מין, הוא נתן לי גלולות אבל מאז מדי פעם יש דימומים, הייתי אצלו שוב אחרי חודשיים והוא אמר שזה קורה לפעמים וצריך לתת לגוף להסתגל לגלולות, זה לא הפסיק אחרי זמן מה ועכשיו נראה לי שחיכיתי מספיק זמן והבנתי שאם מחליפים גלולות אפשר להפסיק את זה (כנראה שהגלולה לא מתאימה). הבנתי שעדיין כדאי להמשיך עם גלולות בעלות מינון נמוך כמו פמינט למשל, הגלולה הזאת יכולה להתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להחליף גלולות

הוספת תגובה

• גלולות

ד''ר יעל כוכבי
    18/06/2010

שלום לך,
    יתכנו דימומים קלים בחודשים הראשונים לנטילת גלולות , בד"כ גלולות במינון נמוך, שפמינט היא אחת מהן.
    אם לאחר 4 עד 6 חדשים התופעה לא נעלמת, כדאי להתיעץ עם גניקולוג לגבי גלולה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה

נתי
    20/06/2010

עם גלולות מינס שהמינון ההורמונלי שלהן מאוד נמוך ואז באמת אחרי 5 חודשים הרופאה שלי החליפה לי סוג (לפמינט) והדימומים נפסקו. לא כל סוגי הגלולות מתאימים לכולן, לפעמים צריך לנסות כמה סוגים עד שמוצאים מה הכי מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו