כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    דן
    23/06/2010

שלום ד"ר

מזה כ -3 שבועות אני סובל מכאבי בטן, ויציאות מיימיות.
    אני במעקב אצל כירורג מסיבה אחרת (טחורים ופיסורה) , בביקורת ציינתי בפניו את נושא הכאבי בטן והיציאות, והוא המליץ לי להתחיל טיפול אנטיביוטיקה - ציפרופלוקסצין + פלאג'יל, ולפנות לרופא גסטרו.
    העדפתי לפני התחלת טיפול אנטיביוטי, לבקש מרופא משפחה הפניה לתרבית צואה.
    היום נתתי תרבית, אלא שבדיוק הבוקר היתה לי יציאה קשה ולא מיימית, ובהמש היום שוב יציאות מיימיות.
    האם זה משנה אם התרבית היתה קשה ולא בזמן יציאה מיימית ?
    וכן מה יכולות להיות הסיבות לכאבי הבטן והיציאות האלו ?
    התור לגסטרו בעוד שבוע .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר אלכסנדר קינג
    25/06/2010

השינוי הזמני משלשול ליציאה קשה בעת בדיקת הצואה לתרבית לא מבטל ערך בדיקת הצואה.

רשימת הסיבות לשלולים זה רשימה ארוכה ויש לרופא לקצר את רשימת האבחנות ולככון את מחשבותו כתוצאה משאלות ותשובות בביקר רפואי (זה הקטע שהוא מדבר איתך למשך 10 דקות על כל התלונות שלך, התרופות שלך, נסיעות לחו"ל, סיפור של מחלות במשפחה, וכו.) וכתוצאה של הרושם של הבדיקה גופנית (זה הקטע שהוא משקיע לפחות 5 דקות בבדיקה פיזית עם הידיים שלו על הבטן שלך, שימוש בסטטסקופ וכו.). אני מקווה שהשלבים האלא בוצעו ו יבצעו.

עם זאת, כדי להשלים תרבית צואה כולל תרבית לGIARDIA וגם בדיקות דם כולל לפחות ספירת דם, שקיעת דם, תפקודי כליות וכבד, לפני תור לגסטרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו